Helping Hands

Doe het samen

Met jou maken wij coaching mogelijk voor Nederland

Bedankt voor jouw support!

Dit initiatief is niet mogelijk zonder mensen zoals jij die een verschil willen maken in levens van veel mensen die het nu moeilijk hebben. Wij zijn overdonderd door de grote hoeveelheid support van vele coaches, therapeuten, psychologen en experts in Nederland.

Van bekende Nederlanders die ambassadeur willen worden tot hulpbehoevenden die nu al in de rij staan voor coaching.  Wat zijn we ook een mooi land.

Op deze pagina staat:

  • waar jij nu staat in dit initiatief, wat je kunt verwachten en wat de vervolg stappen zijn.’

  • veel gestelde vragen

  • uitleg over hoe jij achter de schermen onderdeel van het Doehetsamen team kunt worden!

Trainingen vanuit het initiatief

Omdat wij jullie willen voorzien van een adembenemende training hebben wij besloten de training te verschuiven naar 19 juni en 21 juni.

Vrijdag 19 juni 19:00 - 21:00

Zondag  21 juni 15:00 - 22:00.

De onderwerpen zullen verschillende coach onderwerpen zijn en gedurende de weken zullen jullie verschillende Webinars ontvangen van experts op het gebied van coaching. Hiermee willen wij jullie helpen nog meer van waarde te zijn voor de hulpbehoevenden. Meld jezelf aan voor de training via de knop hieronder

Jouw profiel op het online coachplatform

Vanaf uiterst 19 juni kan jij jouw profiel aanmaken voor op het www.Doehetsamen.org coachplatform. Hierop kan jij alle relevante informatie over jezelf plaatsen zodat de hulpbehoevenden een gesprek met jou kunnen inplannen.

Lancering van het platform

​30 Juni lanceren wij het platform en kunnen hulpbehoevenden zich aanmelden voor een coachgesprek met jou!

Hoe werkt het onlinecoach platform?

Binnenkort ontvang jij een e-mail met een instructie video die jou door alle stappen heen begeleid om een totaal beeld te krijgen van hoe simpel het allemaal werkt.

Samen maken wij dit een groot succes!

Onze missie is om Nederland door deze coronacrisis heen te helpen.

Help ons het team te vergroten!

In de eerste fase zijn wij bezig met het verzamelen van een mooi team van meer dan duizend coaches, therapeuten en psychologen om de missie mogelijk te maken. Omdat alle hulpverleners een paar uur beschikbaar maken zijn er hulpverleners nodig om veel mensen te helpen. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

 

Deel de website via jouw socialmedia, e-mail etc en geef mede coaches en experts in jouw netwerk bewust te maken dat zij via dit initiatief kunnen bijdragen aan het helpen van Nederland via deze link!

https://sluisnlpinstituut.org/doehetsamen

In de tweede fase zullen wij actief campagne voeren om de wachtlijst te vergroten van hulpbehoevenden die allemaal op 30 juni geholpen kunnen worden.

Wij sturen jou voor 30 juni de link waarmee jij dit kan delen in jouw netwerk.

Veel gestelde vragen

Moet ik als ondernemer ingeschreven zijn om deel te kunnen nemen?


Je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te mogen nemen aan dit initiatief als coach. Je hebt wel een certificaat of diploma nodig als therapeut, coach, expert op het gebied waarin jij als expert op het online platform komt.
Waarvoor is het platform?


Het platform is een verzamelplaats waarop alle coaches, therapeuten, psychologen en experts die mee doen aan dit initiatief zich kunnen profileren. Alle relevante informatie over de coach is hierop vindbaar zodat de hulpbehoevende kan kijken welke coach past bij zijn / haar hulpvraag. Ook kan de coachee via dit platform een intakegesprek aanvragen, een positieve recensie achterlaten.
Zit er een commercieel doel achter dit initiatief?


Dit platform is opgezet zonder enige commerciele doeleinden. Ons doel is om samen met meer dan duizend coaches vanuit een filantropische oogpunt een bijdrage te leveren in deze moeilijke tijd. Als iemand dit niet kan geloven verteld dat vooral veel over de overtuigingen en het wereldbeeld van de desbetreffende persoon.
Tot wanneer zal dit initiatief geldig zijn?


De verwacht einddatum is nog onbekend, dit is afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus in Nederland. Wij verwachten dat het initiatief minimaal nog 6 maanden open zal zijn.
Kan ik deelnemen zonder een diploma of certificaat?


Om de kwaliteit van de hulp die wij bieden via het platform te waarborgen is het een eis om een diploma of certificaat te hebben in het gebied waarin jij hulp wilt aanbieden.
Kan ik op een andere manier meehelpen dan coachen?


Ja, wij organiseren dinsdag 16 juni om 19:00 tot 21:00 een online meeting waarin wij de plannen bespreken. Hierin bespreken wij de plannen en vragen wij alle potentiele vrijwilligers waar zij een plekje voor zichzelf zien in het team en hoe ze kunnen bijdragen aan de missie.

Onderdeel worden van het team?

Woon onze online team meeting vrijblijvend bij!

Op dinsdag 16 juni organiseren wij een team meeting met alle leden die achter de schermen het initiatief mogelijk maken.

Wil jij samen met ons brainstormen over de missie, ideeën en hoe wij zoveel mogelijk impact kunnen maken?

Jij bent van harte welkom om deel te nemen aan deze meeting!