Het beste aanbod 

NLP

Informatieavonden

Je hebt alles te winnen en niets te verliezen

De NLP informatieavond is de perfecte avond om kennis te maken met Sluis NLP Instituut. Deze avond stelt je in de gelegenheid om vrijblijvend de sfeer te proeven en in gesprek te gaan met onze trainers. Tijdens de avond ervaar je wat NLP voor jou kan betekenen. Hoe je ervoor kan zorgen dat je jouw doelen gaat behalen of hoe je communicatief vaardiger kan worden. Gedurende de avond maak je kennis met enkele methodieken vanuit de NLP en na afloop heb je concreet wat je kunt verwachten tijdens een opleiding.

 

Als jij al langer een opleiding wilde volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of communicatie, ben je hier op de juiste plek.

NLP informatieavond

Wat kun je verwachten?

  • Heldere uitleg over NLP en waarbij je het kunt toepassen.

  • Het beantwoorden van al jouw persoonlijke vragen.

  • Praktische tips voor het toepassen van NLP. 

  • NLP technieken live ervaren en toepassen in de praktijk.

Programma

Kennismaking met de trainers

De avond begint met het voorstellen van de trainers. Hoe zijn zij terecht gekomen bij NLP en wat betekent NLP in hun leven? Er is ook gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers, zodat er verbinding ontstaat met elkaar.

Uitleg over NLP

Vaker horen wij van deelnemers dat het nog onduidelijk is wat NLP precies inhoudt. Om deze reden besteden we er juist aandacht aan. De algemene uitleg over NLP wordt verteld en juist de toepasbaarheid ervan. Waarvoor gebruik je het? Hoe zetten andere NLP in en waar gaat het jou bij helpen? Al deze vragen komen aan bod en jij weet aan het einde precies wat NLP voor jou kan betekenen. 

Persoonlijke vragen

Ieder leven is anders en ook ieders achtergrond verschilt. Het is dan ook begrijpelijk dat vele deelnemers van de NLP Informatieavonden persoonlijke vragen hebben. Hoe zet je NLP in voor jou persoonlijke situatie? Er is niks fijners om jou persoonlijke vragen beantwoord te krijgen. Er wordt tijdens de avond voldoende tijd aanbesteed zodat iedereen zonder vragen naar huis gaat.

Sfeer bij Sluis NLP Instituut

Een NLP opleiding is een ware opleiding waarin deelnemers transformaties ondergaan. Niet alleen op het gebied van coachen & spreker, maar juist ook op persoonlijk vlak. De sfeer en ervaring bij ons speelt dan ook een belangrijke rol.  Tijdens deze avond kun je zien en ervaren hoe het is om bij ons deel te nemen. 

Datums van de informatieavonden

Beste bezoeker, dit jaar geven wij geen informatieavonden meer. Wij zien je graag bij een van onze Masterclasses over NLP, Coaching & Spreken. Zie het evenementen schema in het menu.


Voor welke datum meld jij je aan?

MELD JE

AAN