speakers

night

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal dat iets brengt, inspireert, motiveert of activeert. Het delen van deze verhalen is van groot belang voor omringende mensen en personen die willen leren van anderen.

Sinds het begin van de mensheid is het vertellen van verhalen de kern van ons bestaan. Toen de eerste holbewoners besloten een bizon op de muur van een grot te teken, was het vertellen van verhalen ontstaan. De tekening vertelde aan andere holbewoners dat er voedsel in de buurt was.

Vandaag de dag vertellen wij nog steeds verhalen aan elkaar. Ieder verhaal is anders en draagt een eigen kracht mee. Wat is jouw verhaal?

 

Tijdens deze editie van SpeakersNight hebben wij vijf fantastische sprekers die hun verhaal gaan delen. De eerste editie was een absoluut top begin van deze geweldige serie. Deze trend gaat voort gezet worden door deze vijf nieuwe toppers!

Datum              25 september 2019

Locatie             Prins Frederikplein 645; 3071KS Rotterdam

Tijd                    19:00 - 21:45

Sprekers          Fanny Bakker
                           Floris Lange

     Peter Stehouwer

     Sharlene Wallé

     Yvonne Wierenga

 

Tickets zijn € 10,- en zijn vanaf nu te reserveren!

FANNY BAKKER

SPREKER

Fanny, 58 jaar, vrouw, moeder en partner. Geboren als Nederlander maar het grootste deel van haar jeugd doorgebracht in het mooie Algäu. Eenmaal terug in Nederland was erg wennen. Maar dat is gelukt mede door het feit dat Fanny ook wel van veranderingen houdt. Fanny heb een mooie carrière gehad in crisis management en, natuurlijk ook, in veranderen management. Dit werd haar helaas teveel dus is ze op zoek gegaan naar een andere uitdaging. Fanny is toen haar praktijk Onwvalue4You begonnen. Met haar achtergrond in de HR wereld en haar opleiding psychologie, coach en begeleid ze diegene die daarom vragen.

Na haar verhuizing naar Rotterdam, waar natuurlijk veel coaches zijn, is Fanny gaan nadenken om een specifieke doelgroep te gaan coachen. Dit zijn mensen met een technische context geworden. 

"Zelf ben ik een aardige Beta en leef al jaren samen met techneuten. Ik ervaar vaak dat de taal die zij spreken niet altijd door iedereen begrepen wordt en dat dat tot conflicten kan leiden. Communicatie is heel belangrijk en ik ben er van overtuigd dat iedereen het op een goede manier kan mits hen verteld wordt dat de ander hem/haar niet helemaal begrijpt en hoe het beter kan.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat als iedereen elkaar goed begrijpt, de wereld een beetje mooier wordt.

Dit wordt een hele klus dat weet ik maar ik heb uitdagingen nodig om goed te kunnen functioneren."

Adres

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

 

Telefoon

010 - 261 34 99

Volg ons:  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klantenservice

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Opleidingen

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

INFORMATIE

OPLEIDINGEN

© 2020 Rutney Sluis Holding B.V.    |    Privacy- & Cookieverklaring   |    Algemene Voorwaarden