Het beste aanbod 

 Coaches & Sprekers

De beste opleiding voor

NLP Practitioner

Meesterschap in het Transformeren van Levens

Wil je leren hoe je mensen snel en effectief kunt helpen naar het leven dat zij verlangen? Droom je ervan om een positieve impact te maken op het leven van anderen? Of help je al mensen en ben je op zoek naar tools om meer resultaat te kunnen boeken?

 

Tijdens de NLP Practitioner opleiding krijg je tools aangereikt die gebruikt worden door de meest succesvolle coaches ter wereld. De opleiding is zo ingericht dat het zowel voor startende, als voor ervaren coaches en sprekers datgene biedt wat nodig is om meer resultaat te behalen.

 

Wij helpen je een succesvollere coach en spreker te worden. Hierbij gaan we verder dan enkel coaching vaardigheden. We geven je alles wat jij nodig hebt om jouw vaardigheden, bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling naar het volgende niveau te tillen.

 

Zo zal je tijdens de NLP Practitioner voorbij je eigen uitdagingen gaan. Je gaat jezelf beter leren kennen. Ontdekken wat jouw huidige blauwdruk is en waarom je doet wat je doet. Want om anderen effectief te kunnen helpen is het minstens even belangrijk om ook jezelf te helpen. Daarom zal je tijdens de NLP Practitioner opleiding een prachtige reis in je eigen persoonlijke ontwikkeling ervaren.

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces van het modelleren van uitmuntendheid, door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. Als NLP Practitioner bezit je de tools om jezelf en andere professionals (zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants) te coachen om de resultaten waar zij naar verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking, en inzicht in communicatie waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.

HET MODELLEREN VAN EEN GENIE

Wie is Rutney Sluis?

Als NLP Trainer en oprichter van het Sluis NLP Instituut is de missie van Rutney Sluis om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren. Deze missie drijft hem om meer dan 100 dagen per jaar training te geven, een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen door middel van het bouwen van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten.

 

Van jongs af aan voelde Rutney al een intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

 

De afgelopen jaren heeft Rutney meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. 

 

Rutney Sluis heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Wil jij af van...

De uitdaging om genoeg betalende klanten krijgen?

Onzekerheid over of je het wel kan?

Jou beperkende gedachten en gedrag patronen?

Niet weten hoe jij de volgende stap kan zetten?

Duizelig worden van de coach regels, benodigde documenten etc?

Angst of je wel goed genoeg kunt spreken?

Verlang jij naar...

Vol zelfvertrouwen en vaardigheden impact maken als coach?

Een praktijk vol betalende cliënten hebben die jou willen?

Grip krijgen op jouw gedrag, gedachten en emoties?

Zeker weten hoe jij van A naar B gaat komen?

Alle benodigde coaching documenten hebben?

Succesvol kunnen communiceren en spreken?

Minimaal 100 euro per uur voor coaching kunnen en durven te vragen?

...dan heb jij de oplossing gevonden

NLP PRACTITIONER TOTAAL PAKKET

NLP-Practitioner opleiding

Coachingskit

Speak to inspire

Van passie naar winst

Lees alles hierover..!

NLP-Practitioner opleiding

Met deze internationaal erkende 15 daagse opleiding heb je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen van A naar B te helpen. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt tegengehouden om gelukkig en succesvol te zijn. En nog veel belangrijker, je krijgt praktische tools om dit patroon snel en effectief te veranderen. Het volgen van een NLP opleiding wordt door veel mensen als de beste keuze in hun leven ervaren, omdat ze na de opleiding zelf invloed hebben op hun eigen emoties en zelf kunnen kiezen welke betekenis ze willen geven aan dingen die in het leven gebeuren. Voor coaches en sprekers is de NLP Practitioner opleiding onmisbaar, omdat alle tools die je leert tijdens de opleiding voor direct resultaat zorgen bij jouw coachees.

Ik kan me voorstellen dat...

Na de NLP Practitioner heb je de tools in handen van de meest succesvolle coaches ter wereld. Daarnaast heb je jouw eigen uitdagingen doorbroken en stappen gezet naar meer succes en geluk in je eigen leven.

 

De vraag die mensen op dit punt vaak hebben is; Hoe maak ik hier een succesvolle onderneming van? Daarmee helpen we je in:

Van passie naar winst

Ben je benieuwd naar de meest effectieve strategieën om in deze moderne tijd succesvol te ondernemen als coach of spreker? In Van Passie naar Winst leer je deze strategieën en ontdek je hoe jij ze het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. We delen in Van Passie naar Winst de strategieën die wij bij het Sluis NLP Instituut gebruiken om een succesvol opleidingsinstituut te doen draaien.

Nu je in van Passie naar Winst...

alle nodige vaardigheden hebt geleerd om jouw onderneming succesvol te maken, ben je klaar voor de volgende stap. Spreken in het openbaar. Dit is een van de meest waardevolle vaardigheden die je als coach kunt bezitten. Spreken in het openbaar is een razend effectieve manier om meer coaching klanten te krijgen.

 

Volgens miljardair Warren Buffett zorgt goed kunnen spreken in het openbaar als ondernemer ervoor dat jouw waarde op de markt stijgt met minimaal 50%. Hij noemt spreken in het openbaar dan ook de belangrijkste zakelijke vaardigheid die je kunt leren.

 

Daarom leer je impact te maken vanaf het podium tijdens:

Speak to Inspire

Zou je graag voor groepen willen spreken en mensen vanaf het podium willen inspireren? Dan is Speak to Inspire jouw kans om uit te blinken. Tijdens Speak to Inspire leer je van Dirceu du Silva, meermaals nationaal kampioen publiekelijk spreken, hoe jij met zelfvertrouwen, plezier en impact jou verhaal kunt delen!

 

Het goede nieuws is, spreken in het openbaar is een enorm krachtige tool om snel en effectief coaching klanten te krijgen. Wanneer je eenmaal bekwaam bent als spreker is de kans groot dat je coaching praktijk binnen een mum van tijd vol zit. Spreken geeft je namelijk de autoriteit en het vertrouwen dat mensen nodig hebben om zaken met je te willen doen.

Nu ben je BIJNA klaar om te starten!

Met de NLP Practitioner, van Passie naar Winst en Speak to Inspire heb je alles wat je nodig hebt om succesvol te coachen en te spreken.

 

Echter, er is nog één tool die we je kunnen meegeven om het proces een heel stuk gemakkelijker te maken. Er zijn namelijk allerlei praktische zaken die een hoop tijd kunnen kosten als coach. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhouding, administratie en andere taken.

 

Hoe handig zou het zijn als al deze praktische details al voor jou uitgewerkt zouden zijn? Het goede nieuws is, dat is er, namelijk in de:

Coaching Kit

Als coach is het vaak uitdagend om de juiste documenten te vergaren die voldoen aan alle eisen. Dit kan een hoop tijd en geld kosten om te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld intakeformulieren, facturen, algemene voorwaarden, betalingsmails etc. Omdat wij weten hoeveel uitdagingen dit met zich meebrengt hebben wij een coaching kit ontwikkeld met alle benodigde documenten om succesvol te kunnen coachen!

Het totale pakket is

NLP-Practitioner opleiding - Totaal pakket Coaches & Sprekers

NLP-Practitioner opleiding

€ 3500

Van Passie naar winst

Reguliere prijs : €1000

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Speak to inspire

Reguliere prijs : €1200

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Coaching kit

Reguliere prijs : €495 

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Het totale en ideale aanbod

Reguliere prijs : €6195

Nu tijdelijk €3500,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Grijp deze tijdelijke kans!

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische mogelijkheden!

Certificaat

Wanneer ben je klaar om te coachen?

Weet je nog niet helemaal zeker of jij wel klaar bent om te coachen? Vraag je jezelf wel eens af wanneer je goed genoeg bent om te coachen? Dan ben je niet de enige. Veel mensen die willen coachen leven namelijk met de overtuiging dat ze eerst “perfect” moeten zijn voordat ze anderen kunnen coachen.

 

Als je deze overtuiging herkent, dan hebben we slecht nieuws voor je. Het moment waarop je perfect bent zal nooit komen. Sterker nog, al zou je wel perfect zijn dan zouden mensen zich helemaal niet meer kunnen inleven in jou. Het zijn juist je imperfecties die maken dat je kunt relateren met jouw klanten.

Je hoeft dus niet perfect te zijn om te gaan coachen. Na de NLP Practitioner heb je gegarandeerd voldoende tools om een diepe impact te kunnen maken op het leven van anderen, en van jezelf.

Het geheim om een fenomenale coach te worden is om zo snel mogelijk te starten en jouw giften zo veel mogelijk te delen met de wereld. Want zoals de spreker Zig Zaglar al zei You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

Ervaringen van deelnemers

Grijp deze tijdelijke kans!

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische mogelijkheden!

100% tevredenheid gegarandeerd

Wij weten uit ervaring dat de NLP Practitioner een enorme impact zal hebben op jouw leven! Daarom zijn we bereid om alle risico uit jouw besluit tot deelname te halen. Meld je nu aan. Je verwachting zal meer dan overtroffen worden. Wanneer je na dag 3 van de NLP Practitioner nog niet volledig tevreden bent, lever je simpelweg jouw boek en andere materialen weer in. We geven je een volledige restitutie. Je hebt absoluut niets te verliezen, en alles te winnen. Het werkelijke risico is om geen actie te ondernemen.

Adres

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

 

Telefoon

010 - 261 34 99

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klantenservice

10:00 - 13:00

10:00 - 13:00

Gesloten

10:00 - 13:00

10:00 - 13:00

Gesloten

Gesloten

Opleidingen

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

INFORMATIE

OPLEIDINGEN

Volg ons:  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2020 Rutney Sluis Holding B.V.    |    Privacy Statement   |    Algemene Voorwaarden