Het beste aanbod 

 Coaches & Sprekers

De beste opleiding voor

NLP Practitioner

Meesterschap in het Transformeren van Levens

Wil je leren hoe je mensen snel en effectief kunt helpen naar het leven dat zij verlangen? Droom je ervan om een positieve impact te maken op het leven van anderen? Of help je al mensen en ben je op zoek naar tools om meer resultaat te kunnen boeken?

 

Tijdens de NLP Practitioner opleiding krijg je tools aangereikt die gebruikt worden door de meest succesvolle coaches ter wereld. De opleiding is zo ingericht dat het zowel voor startende, als voor ervaren coaches en sprekers datgene biedt wat nodig is om meer resultaat te behalen.

 

Wij helpen je een succesvollere coach en spreker te worden. Hierbij gaan we verder dan enkel coaching vaardigheden. We geven je alles wat jij nodig hebt om jouw vaardigheden, bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling naar het volgende niveau te tillen.

 

Zo zal je tijdens de NLP Practitioner voorbij je eigen uitdagingen gaan. Je gaat jezelf beter leren kennen. Ontdekken wat jouw huidige blauwdruk is en waarom je doet wat je doet. Want om anderen effectief te kunnen helpen is het minstens even belangrijk om ook jezelf te helpen. Daarom zal je tijdens de NLP Practitioner opleiding een prachtige reis in je eigen persoonlijke ontwikkeling ervaren.

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces van het modelleren van uitmuntendheid, door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. Als NLP Practitioner bezit je de tools om jezelf en andere professionals (zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants) te coachen om de resultaten waar zij naar verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking, en inzicht in communicatie waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.

HET MODELLEREN VAN EEN GENIE

Wie is Rutney Sluis?

Als NLP Trainer en oprichter van het Sluis NLP Instituut is de missie van Rutney Sluis om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren. Deze missie drijft hem om meer dan 100 dagen per jaar training te geven, een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen door middel van het bouwen van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten.

 

Van jongs af aan voelde Rutney al een intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

 

De afgelopen jaren heeft Rutney meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. 

 

Rutney Sluis heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Wil jij af van...

De uitdaging om genoeg betalende klanten krijgen?

Onzekerheid over of je het wel kan?

Jou beperkende gedachten en gedrag patronen?

Niet weten hoe jij de volgende stap kan zetten?

Duizelig worden van de coach regels, benodigde documenten etc?

Angst of je wel goed genoeg kunt spreken?

Verlang jij naar...

Vol zelfvertrouwen en vaardigheden impact maken als coach?

Een praktijk vol betalende cliënten hebben die jou willen?

Grip krijgen op jouw gedrag, gedachten en emoties?

Zeker weten hoe jij van A naar B gaat komen?

Alle benodigde coaching documenten hebben?

Succesvol kunnen communiceren en spreken?

Minimaal 100 euro per uur voor coaching kunnen en durven te vragen?

...dan heb jij de oplossing gevonden

NLP PRACTITIONER TOTAAL PAKKET

NLP-Practitioner opleiding

Coachingskit

Speak to inspire

Van passie naar winst

Lees alles hierover..!

NLP-Practitioner opleiding

Met deze internationaal erkende 15 daagse opleiding heb je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen van A naar B te helpen. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt tegengehouden om gelukkig en succesvol te zijn. En nog veel belangrijker, je krijgt praktische tools om dit patroon snel en effectief te veranderen. Het volgen van een NLP opleiding wordt door veel mensen als de beste keuze in hun leven ervaren, omdat ze na de opleiding zelf invloed hebben op hun eigen emoties en zelf kunnen kiezen welke betekenis ze willen geven aan dingen die in het leven gebeuren. Voor coaches en sprekers is de NLP Practitioner opleiding onmisbaar, omdat alle tools die je leert tijdens de opleiding voor direct resultaat zorgen bij jouw coachees.

Inhoud NLP-practitioner opleiding


WEEKEND 1 (DAG 1, 2 EN 3): PERSOONLIJK LEIDERSCHAP In dit blok ga je kennismaken met NLP en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf en in communicatie met anderen. Je leert het proces van persoonlijke verandering, onbewust leren en hoe je gedachten invloed hebben op je emoties en gedragingen. Daarnaast ga je leren om snel en diepgaand contact aan te gaan met anderen. Je gaat leren om op diverse niveaus te communiceren en hierbij gebruik te maken van onbewuste signalen. Je leert om mensen verbaal- en non-verbaal te lezen en aan te sluiten op zijn of haar leefwereld. Met die vaardigheid in de vingers kun je (onbewuste) blokkades, motivatie, belemmeringen, doelen en intenties identificeren en beïnvloeden. Dit alles leer je op zowel bewust als onbewust niveau via oefeningen, rollenspellen en live-demonstraties. Een greep uit de onderdelen in blok 1: · Communicatiemodel · Wat NLP is (en niet) · Kracht van focus · Niveaus van communiceren en (onbewuste) verandering · Outcome model voor doelen stellen op onbewust niveau · 4-staps leermodel · Representatiesystemen · Sleutels voor diepgaande verbinding · Onbewuste werking van mentale associatie · Pijn-plezier principe · Drie elementen van NLP: houding, technieken en filosofie · Zintuiglijk waarnemen tot in perfectie · Interpreteren en beïnvloeden van non-verbaal gedrag · Persoonlijke verandering op een veilige manier · NLP vooronderstellingen · En meer…
WEEKEND 2 (DAG 4 EN 5): DE KRACHT VAN GEDACHTEN Wordt je soms overweldigd door zorgen? Ervaar je regelmatig stress, zenuwen of angst? Je gedachten zijn ongekend krachtig. Goed als het positieve gedachten zijn die je helpen om je rustig of vol zelfvertrouwen te voelen. Je gedachten worden een obstakel wanneer het je tegenhoudt om te zijn wie je wilt zijn. Om je doelen te bereiken of je goed te voelen waar en wanneer je wilt. In dit blok ga je leren om je gedachten snel en blijvend te beïnvloeden. Je leert om de emotionele impact van negatieve herinneringen los te laten, je interne criticus uit te schakelen en negatieve gedachten te verwijderen. Na dit blok ben je meester in het manipuleren van je eigen gedachten. Zorgen voor de toekomst zijn verleden tijd en negatieve herinneringen blijven waar ze horen: in het verleden. Een greep uit de onderdelen in blok 2: · Submodaliteiten: leren ontdekken en veranderen van je interne film · Hoe je gedachten bepalen hoe je je voelt en wat je doet · Mappping accross: leren van persoonlijke mentale strategieën · Visuele Swish: de techniek voor het afleren van slechte gewoontes · Elimineren van negatief denken in een paar minuten · Voor eens en altijd af van slapeloosheid · Kinethetische swish: het inzetten van patroondoorbreking voor persoonlijke groei · Gevoelens van angst, zenuwen en rusteloosheid stop zetten · Jezelf motiveren voor eindeloze energie, inspiratie en motivatie · Interne dialoog: je negatieve stem(men) voor altijd uitschakelen · Stress verwijderen uit je leven · En meer…
WEEKEND 3 (DAG 6 EN 7): EMOTIONEEL MEESTERSCHAP In dit blok ga je aan de slag met je emotionele brandstof. Enerzijds leer je om de negatieve impact van ervaringen uit het verleden te neutraliseren. De herinneringen blijven, maar de emotionele impact die je blokkeren in het dagelijkse leven wordt hiermee verwijderd. Anderzijds leer je in dit blok om positieve gevoelens meer te (her)activeren in je denken, doen en voelen. Hierdoor kun je veel meer jezelf zijn en voel je je vrij, krachtig en in balans. De volgende stap is het loslaten van negatieve gewoontes en het creëren van goede gewoontes. In dit blok ga je leren om emoties voor je te laten werken in plaats van tegen je. Doelen worden hierdoor makkelijker bereikbaar, het leven gaat gemakkelijker en relaties zijn meer vloeiend. Een greep uit de onderdelen in blok 3: · Goede gevoelens (zelfvertrouwen, rust, kracht) activeren waar/wanneer je wilt · Emotionele impact van belangrijke negatieve gebeurtenissen neutraliseren · Leren om je goed te voelen zonder reden · Collapsing anchor: Identificeren en elimineren van emotionele stoorzenders · Verankeren en (her)activeren van onbewuste hulpbronnen in je hele systeem · Minder gevoelig te worden voor negativiteit van anderen · Slechte gewoontes elimineren door toevoer van de juiste brandstof · Change Personal History: loskoppelen van beperkende emoties uit verleden · Creëer zelfvertrouwen en rust bij presentaties, sollicitatiegesprekken, etc. · En meer…
WEEKEND 4 (DAG 8, 9 EN 10): BLOKKADES DOORBROKEN Dit wordt een blok die je de rest van je leven zult onthouden. Het staat vol met het ontdekken en conditioneren van ongekende energie, positiviteit en transformatie. Lezen over NLP is goed, maar het werkelijk voelen en verankeren van transformatie en doorbraak is essentieel. Vervolgens ga je dit toepassen op je doelen. Met alle obstakels uit de weg, ga je ontdekken wat je werkelijk wilt. Daar waar je passie, je potentieel en je energie is gehuisvest. Twee dagen van dit blok ga je zelf en je omgeving merken in hoe je in het leven staat, hoe je bezig met datgene wat je wilt, hoe je omgaat met anderen en hoe je in je vel zit. Een greep uit de onderdelen in blok 4: · Ontdekken van onbewuste blokkades · Doorbreken van beperkende overtuigingen · Installeren van positieve overtuigingen · Creëren van congruentie tussen hoofd, hart en buik · Het identificeren van diepliggende, onbewuste drijfveren · Bepalen van datgene wat je werkelijk wilt · Conditioneren van het gevoel van succes en doorbraak · Deconditioneren van ongewenste patronen in denken, doen en voelen · Ontdekken en verankeren van maximale potentieel · En meer… WEEKEND 5 (DAG 11 EN 12): MEESTER IN TAAL De kracht van taal kennen we allemaal. Het zorgt ervoor dat bizarre ideeën van dictators wijdverspreid worden geaccepteerd. Het zorgt er ook voor dat een eerste gesprek uitmondt in een liefdesrelatie. Of dat je geïnspireerd raakt door iemand die je weet te raken op zielsniveau. Het mooie van taal is dat het te leren is. Eén van de verdiensten van NLP is dat het in kaart heeft weten te brengen wat excellente communicators (niet) doen. Om dit vervolgens te leren aan een ieder die de kracht van taal goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld in je werk als manager, als partner, ouder, vriend(in), leraar, politicus of verkoper. Een greep uit de onderdelen in blok 5: · Word een excellente communicator · Leer communiceren en beïnvloeden op onbewust niveau · Ontdek wanneer iemand onzin praat of niet weet waar ‘ie het over heeft · Leer snel tot de kern te komen in ieder gesprek, vergadering of presentatie · Wordt degene die opvalt in de menigte door wat je zegt · Herkaderen: maak recht wat krom is. Of andersom. · Begrijp je gesprekspartner werkelijk in denken, doen en voelen · Dieptestructuur: Kom erachter te komen wat iemand écht bedoeld. · Leer om altijd een ander perspectief te zien en te voelen · Ontdek hoe het voelt om een ander te zijn · Wordt meester in ‘smalltalk’ en diepgaande gesprekken · En meer…
WEEKEND 6 (DAG 13 EN 14): GROTERE GEHEEL Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds weer dezelfde problemen tegenkomen. Patronen in ons leven ontstaan niet zomaar of toevallig. We creëren deze bewust, maar vooral onbewust, beïnvloed door de systemen waar we deel van uitmaken. Je manier van denken, je overtuigingen en gedragspatronen worden niet alleen gevormd vanaf je geboorte en vanuit je eigen persoonlijkheid, maar vinden vaak hun oorsprong in je familie. Familieopstellingen nodigen uit om nieuwe toegangswegen tot een gelukkig leven te ontdekken. Familieopstellingen maken de onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen. Ze bieden inzichten op een heel diep niveau en geven een aanzet om je leven positief te veranderen. Een greep uit de onderdelen in blok 6: • Hoe vind ik meer rust in mezelf? • Strategieen: Wat doe je op mentaal vlak om tot bepaald resultaat te komen? • Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen/emoties aanloop? • Wat is er voor nodig om helemaal in mijn kracht te gaan staan? • Wat houdt mij tegen om mijn eigen leven vorm te geven? • Ik wil graag meer vanuit mijn hart leven. Hoe verbind ik hoofd, hart en buik? • Familieopstellingen: Onderzoek van persoonlijke systemische dynamieken • Hoe te stoppen met het leiden van het leven van iemand anders • Onverklaarbare angsten en blokkades • Het gevoel hebben het leven niet echt te leven • Ontbreken van daadkracht, doorzettingsvermogen of plezier • Laten stromen van liefde, energie en kracht • En meer…
WEEKEND 7 (DAG 15 EN 16): TRANSFORMATIE In dit blok staat het werken met tijdlijnen centraal. Een tijdlijn is een (denkbeeldige) lijn, die alle gebeurtenissen uit iemands leven in chronologische volgorde met elkaar verbindt. Herinneringen uit het verleden én toekomstige doelen en dromen. Je zou het kunnen vergelijken met een ‘rode draad’ of ‘levensweg’, die door iemands verleden, heden en toekomst loopt. Het werken met tijdlijnen is een praktische, snelle en effectieve manier om beperkingen uit het verleden op te ruimen en toekomstige doelen gemakkelijker te bereiken. Emoties waarmee in dit blok vooral mee wordt gewerkt zijn schuld, schaamte, boosheid en verdriet. Dit alles op een nuchtere, veilige en doelgerichte wijze. Een greep uit de onderdelen in blok 7: · beperkende emoties loslaten 
 · beperkende overtuigingen veranderen 
 · toekomstige doelen gemakkelijker bereiken 
 · Visual Squash: Ontdekken en oplossen van innerlijke conflicten · Op diepgaand niveau aanpakken van slechte gewoontes · Creëren van een aantrekkelijke toekomst · Loslaten van negatieve gebeurtenissen uit het verleden · Vrijmaken van energievretende emoties zoals boosheid en schaamte · Makkelijker bereiken van doelen · En meer… WEEKEND 8 (DAG 17 EN 18): INTEGRATIE De NLP Practitioner wordt afgesloten met een certificeringsweekend. Hierin ga je onder begeleiding van je NLP trainer(s) en coaches NLP techieken uitvoeren op jouw mededeelnemers. Er vindt een evaluatie plaats op jouw vaardigheden en persoonlijke groei. Het is een unieke mogelijkheid om je NLP vaardigheden te verfijnen en aan te scherpen. Er is geen (centraal) examen of theorietoets of iets dergelijks.

Ik kan me voorstellen dat...

Na de NLP Practitioner heb je de tools in handen van de meest succesvolle coaches ter wereld. Daarnaast heb je jouw eigen uitdagingen doorbroken en stappen gezet naar meer succes en geluk in je eigen leven.

 

De vraag die mensen op dit punt vaak hebben is; Hoe maak ik hier een succesvolle onderneming van? Daarmee helpen we je in:

Van passie naar winst

Ben je benieuwd naar de meest effectieve strategieën om in deze moderne tijd succesvol te ondernemen als coach of spreker? In Van Passie naar Winst leer je deze strategieën en ontdek je hoe jij ze het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. We delen in Van Passie naar Winst de strategieën die wij bij het Sluis NLP Instituut gebruiken om een succesvol opleidingsinstituut te doen draaien.

Wat leer ik middels deze cursus?


Als jij graag vanuit jou passie een succesvol bedrijf wilt opbouwen en momenteel tegen obstakels aanloopt dan heb je met deze cursus de oplossing.

Herken je een van deze vragen hieronder? Deze online cursus beantwoord al deze vragen uitgebreid zodat je door kunt in het behalen van jou doelen en verlangens.

Hoe vind ik mijn niche?

 • Wat is mijn onderwerp?
 • Wie is mijn doelgroep?
 • Welk probleem los ik op?

Hoe ontwikkel ik mijn product?

 • Hoe doe ik goed onderzoek?
 • Wat voor coaching producten zijn er allemaal?
 • Hoe ontwikkel ik een succesvol coaching product?
 • Hoe bepaal ik de prijs?

Hoe maak ik een succesvolle ondernemingsplan?

 • Wat zijn mijn bedrijfsdoelen?
 • Wat zijn de potentiele uitdagingen?
 • Hoe los ik de uitdagingen op?
 • Hoe plan ik dit goed in mijn leven?

Hoe kom ik aan coaching klanten?

 • Hoe kan ik mensen op een introductie gesprek krijgen?
 • Hoe kan ik vanuit publiekelijk spreken coaching leads krijgen?

Nu je in van Passie naar Winst...

alle nodige vaardigheden hebt geleerd om jouw onderneming succesvol te maken, ben je klaar voor de volgende stap. Spreken in het openbaar. Dit is een van de meest waardevolle vaardigheden die je als coach kunt bezitten. Spreken in het openbaar is een razend effectieve manier om meer coaching klanten te krijgen.

 

Volgens miljardair Warren Buffett zorgt goed kunnen spreken in het openbaar als ondernemer ervoor dat jouw waarde op de markt stijgt met minimaal 50%. Hij noemt spreken in het openbaar dan ook de belangrijkste zakelijke vaardigheid die je kunt leren.

 

Daarom leer je impact te maken vanaf het podium tijdens:

Speak to Inspire

Zou je graag voor groepen willen spreken en mensen vanaf het podium willen inspireren? Dan is Speak to Inspire jouw kans om uit te blinken. Tijdens Speak to Inspire leer je van Dirceu du Silva, meermaals nationaal kampioen publiekelijk spreken, hoe jij met zelfvertrouwen, plezier en impact jou verhaal kunt delen!

 

Het goede nieuws is, spreken in het openbaar is een enorm krachtige tool om snel en effectief coaching klanten te krijgen. Wanneer je eenmaal bekwaam bent als spreker is de kans groot dat je coaching praktijk binnen een mum van tijd vol zit. Spreken geeft je namelijk de autoriteit en het vertrouwen dat mensen nodig hebben om zaken met je te willen doen.

Wat leer ik op speak to inspire?


Je leer hoe jij :

 • Jouw verhaal impactvol te schrijven onder begeleiding
 • Door te plekke live te oefenen nog beter kunt spreken!
 • Hoe jij jouw stem kunt gebruiken om je publiek te blijven boeien!
 • De sleutels tot een succesvolle impactvolle speech.

Het wordt een weekend waarna jij volledig instaat bent jou verhaal te delen en impact te maken.

Nu ben je BIJNA klaar om te starten!

Met de NLP Practitioner, van Passie naar Winst en Speak to Inspire heb je alles wat je nodig hebt om succesvol te coachen en te spreken.

 

Echter, er is nog één tool die we je kunnen meegeven om het proces een heel stuk gemakkelijker te maken. Er zijn namelijk allerlei praktische zaken die een hoop tijd kunnen kosten als coach. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhouding, administratie en andere taken.

 

Hoe handig zou het zijn als al deze praktische details al voor jou uitgewerkt zouden zijn? Het goede nieuws is, dat is er, namelijk in de:

Coaching Kit

Als coach is het vaak uitdagend om de juiste documenten te vergaren die voldoen aan alle eisen. Dit kan een hoop tijd en geld kosten om te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld intakeformulieren, facturen, algemene voorwaarden, betalingsmails etc. Omdat wij weten hoeveel uitdagingen dit met zich meebrengt hebben wij een coaching kit ontwikkeld met alle benodigde documenten om succesvol te kunnen coachen!

Inhoud coachingkit


Intake pakket

 • SMART doelen document
 • POP & Actie plan
 • Intake document ‘’Simpele stappen voor een succesvolle intake gesprek’’

Administratie & Juridische pakket

 • Factuur format en voorbeeld
 • Werkafspraken coachee
 • Algemene voorwaarden coaching traject
 • Algemene voorwaarden zakelijk
 • Aanmeld formulier

Reflectie en evaluatie pakket

 • Evaluatie coachingstraject voor de opdrachtgever
 • Evaluatie coachingstraject voor de client
 • Wekelijkse reflectieverslag

E-mail pakket

 • Testimoniabrief en email
 • Referentiebrief voor bestaande coachingsclienten
 • Opdrachtbevestigingsmail coachingclient
 • Betalingsherinnering
 • Betalingsverzoek
 • Offerte coachingstraject

Het totale pakket is

NLP-Practitioner opleiding - Totaal pakket Coaches & Sprekers

NLP-Practitioner opleiding

€ 3500

Van Passie naar winst

Reguliere prijs : €1000

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Speak to inspire

Reguliere prijs : €1200

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Coaching kit

Reguliere prijs : €495 

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Het totale en ideale aanbod

Reguliere prijs : €6195

Nu tijdelijk €3500,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Grijp deze tijdelijke kans!

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische mogelijkheden!

Certificaat

Wanneer ben je klaar om te coachen?

Weet je nog niet helemaal zeker of jij wel klaar bent om te coachen? Vraag je jezelf wel eens af wanneer je goed genoeg bent om te coachen? Dan ben je niet de enige. Veel mensen die willen coachen leven namelijk met de overtuiging dat ze eerst “perfect” moeten zijn voordat ze anderen kunnen coachen.

 

Als je deze overtuiging herkent, dan hebben we slecht nieuws voor je. Het moment waarop je perfect bent zal nooit komen. Sterker nog, al zou je wel perfect zijn dan zouden mensen zich helemaal niet meer kunnen inleven in jou. Het zijn juist je imperfecties die maken dat je kunt relateren met jouw klanten.

Je hoeft dus niet perfect te zijn om te gaan coachen. Na de NLP Practitioner heb je gegarandeerd voldoende tools om een diepe impact te kunnen maken op het leven van anderen, en van jezelf.

Het geheim om een fenomenale coach te worden is om zo snel mogelijk te starten en jouw giften zo veel mogelijk te delen met de wereld. Want zoals de spreker Zig Zaglar al zei You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.

Ervaringen van deelnemers

Grijp deze tijdelijke kans!

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische mogelijkheden!

100% tevredenheid gegarandeerd

Wij weten uit ervaring dat de NLP Practitioner een enorme impact zal hebben op jouw leven! Daarom zijn we bereid om alle risico uit jouw besluit tot deelname te halen. Meld je nu aan. Je verwachting zal meer dan overtroffen worden. Wanneer je na dag 3 van de NLP Practitioner nog niet volledig tevreden bent, lever je simpelweg jouw boek en andere materialen weer in. We geven je een volledige restitutie. Je hebt absoluut niets te verliezen, en alles te winnen. Het werkelijke risico is om geen actie te ondernemen.

Adres

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

 

Telefoon

010 - 261 34 99

Volg ons:  

 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klantenservice

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Opleidingen

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

INFORMATIE

OPLEIDINGEN

© 2020 Rutney Sluis Holding B.V.    |    Privacy- & Cookieverklaring   |    Algemene Voorwaarden