Het beste aanbod 

De beste opleiding voor

voor persoonlijke & proffesionele ontwikkeling

NLP Practitioner

Handleiding voor je Brein

Jouw brein is het meest geavanceerde apparaat ter wereld. Er is geen supercomputer die ook maar in de buurt komt van wat je brein allemaal kan.

En toch heb je waarschijnlijk nooit de handleiding gekregen om je brein zo optimaal mogelijk te leren gebruiken. Die handleiding krijg je wel tijdens de NLP Practitioner, zodat je na afloop meer uit jezelf en meer uit je leven haalt.

 

Er zijn ongekend veel mooie resultaten mogelijk door het volgen van een NLP Practitioner opleiding. Te veel om op te kunnen noemen. Daarom krijg je hier een overzicht van de resultaten die veel van onze deelnemers ervaren na de opleiding:

BUSINESS/CARRIÈRE

 •  Krijg een bijna oneerlijk voordeel over de competitie binnen de markt.

 •  Werk makkelijker en effectiever samen met collega’s en klanten omdat je weet hoe je met iedereen een diepe verbinding kunt opbouwen.

 •  Overwin de obstakels die op dit moment in de weg staan om jouw bedrijf of je carrière naar het volgende niveau te tillen.

 •  Ontdek hoe je jezelf en anderen moeiteloos kunt motiveren.

 •  Leer hoe je afrekent met negatieve gedachten, en in de plaats daarvan positieve gedachten installeert zodat je sneller en makkelijker krijgt wat je wilt.

 •  Leer effectiever en sneller nadenken en met zelfvertrouwen de keuzes te maken die het bedrijf doen groeien.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

 •  Vind en doorbreek de obstakels die nu nog in de weg staan van jouw succes… Wanneer je deze doorbroken hebt zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

 •  Gebruik de kracht van het onderbewustzijn om razendsnel te leren en blijvende verandering te creëren.

 •  Behaal je doelen met meer plezier en gemak door jezelf onderbewust te programmeren voor succes.

 •  Leer jezelf kennen op een diepere laag en ontdek eigenschappen waarvan je niet bewust was dat je ze had.

 •  Krijg meer controle over jouw stemming en emoties, zodat je uitdagingen en moeilijke periodes met meer zelfvertrouwen overkomt.

 •  Ontdek de belangrijkste technieken om krachtiger en effectiever te communiceren.

 •  Krijg een diepere verbinding met meer verschillende mensen

Onze deelnemers zijn onder anderen:

 • Ondernemers

 • Directeuren

 • Verkopers

 • Managers

 • Leraren

 • Coaches

 • Sprekers

 • Consultants

 • Dokters/Artsen

 • Investeerders

 • Topsporters

 • Studenten

 • Baanzoekend

 • Psychologen

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces van het modelleren van uitmuntendheid, door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. Als NLP Practitioner bezit je de tools om jezelf en andere professionals (zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants) te coachen om de resultaten waar zij naar verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking, en inzicht in communicatie waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.

HET MODELLEREN VAN EEN GENIE

Wie is Rutney Sluis?

Wie is Rutney Sluis?

Wie is Rutney Sluis?

Als NLP Trainer en oprichter van het Sluis NLP Instituut is de missie van Rutney Sluis om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren. Deze missie drijft hem om meer dan 100 dagen per jaar training te geven, een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen door middel van het bouwen van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten.

 

Van jongs af aan voelde Rutney al een intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

 

De afgelopen jaren heeft Rutney meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. 

 

Rutney Sluis heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

HOE JOUW LEVEN ANDERS ZAL ZIJN…

Relaties

Je leert hoe je razendsnel een diepe verbinding maakt met mensen, zowel in professionele als in sociale omgevingen

Je leert hoe je razendsnel een diepe verbinding maakt met mensen, zowel in professionele als in sociale omgevingen

Motivatie

Ontdek je innerlijke drijfveren en bevrijd jezelf om te gaan voor wat je werkelijk verlangt en nodig hebt

Om gaan met het verleden

Loslaten van de pijn van negatieve gebeurtenissen uit het verleden en deze een nieuwe betekenis geven, zodat je volledig kunt genieten van het hier en nu.

Je eigen toekomst creëren

Angsten

Zet je dromen en verlangens om in realiteit en gebruik de kracht van het onderbewustzijn om je eigen gewenste toekomst te creëren.

Laat angsten, zoals angst voor afwijzing, succes of falen, en zelfs fobieën verdwijnen in slechts enkele minuten.

Geluk

Door je eigen gedachten en emoties positief te beïnvloeden straal je meer geluk en blijdschap uit naar jouw omgeving.

...dankzij deze oplossing

NLP PRACTITIONER TOTAAL PAKKET

NLP-Practitioner opleiding

NLP Audiocursus

Speak to inspire

Van passie naar winst

Lees alles hierover..!

NLP-Practitioner opleiding

Met deze internationaal erkende 15 daagse opleiding heb je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen van A naar B te helpen. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt tegengehouden om gelukkig en succesvol te zijn. En nog veel belangrijker, je krijgt praktische tools om dit patroon snel en effectief te veranderen. Het volgen van een NLP opleiding wordt door veel mensen als de beste keuze in hun leven ervaren, omdat ze na de opleiding zelf invloed hebben op hun eigen emoties en zelf kunnen kiezen welke betekenis ze willen geven aan dingen die in het leven gebeuren. Daarnaast geeft de NLP opleiding je meer inzicht en tools om effectiever te communiceren, waardoor je makkelijker verbinding maakt met verschillende mensen.

Ik kan me voorstellen dat...

Na de NLP Practitioner heb je tools in handen om voor meer geluk en succes in je leven te zorgen. Daarnaast heb je jouw eigen uitdagingen doorbroken en stappen gezet om je dromen en verlangens te realiseren.

 

Voor veel van onze deelnemers is een van die dromen om succesvol een eigen onderneming op te richten. En vaak komt dan de vraag naar boven: Hoe doe ik dat? Daarmee helpen we je in:

Van passie naar winst

Ben je benieuwd naar de meest effectieve strategieën om in deze moderne tijd succesvol te ondernemen? In Van Passie naar Winst leer je deze strategieën en ontdek je hoe jij ze het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. We delen in Van Passie naar Winst onder andere de strategieën die wij bij het Sluis NLP Instituut gebruiken om een succesvol opleidingsinstituut te doen draaien.

Nu je in van Passie naar Winst...

Nu je in van Passie naar Winst alle nodige vaardigheden hebt geleerd om jouw onderneming succesvol te maken, ben je klaar voor de volgende stap. Spreken in het openbaar. Dit is een van de meest waardevolle vaardigheden die je kunt bezitten. Volgens miljardair Warren Buffett zorgt goed kunnen spreken in het openbaar ervoor dat jouw waarde op de markt stijgt met minimaal 50%. Hij noemt spreken in het openbaar dan ook de belangrijkste zakelijke vaardigheid die je kunt leren.

 

Daarom leer je hoe jij impact maakt vanaf het podium tijdens

Speak to Inspire

Zou je graag voor groepen willen spreken en mensen vanaf het podium willen inspireren? Dan is Speak to Inspire jouw kans om uit te blinken. Tijdens Speak to Inspire leer je van Dirceu du Silva, meermaals nationaal kampioen publiekelijk spreken, hoe jij met zelfvertrouwen, plezier en impact jou verhaal kunt delen!

 

Spreken in het openbaar is een enorm krachtige tool om snel en effectief klanten te krijgen, collega’s te overtuigen en zelfs sneller promotie te krijgen. Spreken geeft je namelijk de autoriteit en het vertrouwen dat mensen nodig hebben om zaken met je te willen doen.

Nu ben je BIJNA klaar om te starten!

Met de NLP Practitioner, van Passie naar Winst en Speak to Inspire heb je alle tools die je nodig hebt om succesvoller en gelukkiger door het leven te gaan.

 

En toch zal het leven nooit zonder uitdagingen zijn. Om die uitdagingen te overwinnen kan het enorm waardevol zijn om persoonlijk gecoacht te worden. Daarom krijg je als extra:

NLP Audiocursus

Hoe fijn zou het zijn dat je na het volgen van de opleiding alle oefeningen kunt terugluisteren?Precies dezelfde uitleg van de trainers opnieuw uitgelegd krijgt, zodat je voordat je een oefening gaat toepassen exact weet hoe het ook alweer moest. Dit is fenomenaal! Gezien de vele aanvragen en wij graag luisteren, hebben we besloten om de NLP Audiocursus bij het pakket te doen. Optimaal voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Het meest complete aanbod in de markt

NLP-Practitioner opleiding

€3500

Van Passie naar winst

Reguliere prijs : €1000

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Speak to inspire

Reguliere prijs : €1200

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

NLP-Audio cursus

Reguliere prijs : €495- 

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Het totale en ideale aanbod

Reguliere prijs : €6195

Nu tijdelijk €3500,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische kans!

Certificaat

Wanneer ben je klaar om te coachen?

Het zien en horen van de resultaten van anderen kan ongelofelijk inspirerend werken. En het zou ook kunnen dat ergens in je achterhoofd zegt “Kan ik dat wel?”, “Wie ben ik nou om meer succes en geluk in je leven te willen ervaren?”, of zelfs “Verdien ik dat wel?”

 

Maak je niet ongerust. Je bent niet de enige die dit stemmetje ervaart. Sterker nog, vrijwel iedereen heeft in meer of mindere mate zo’n stemmetje. En dat is helemaal oké. De vraag is; luister je ernaar?

 

Wanneer je luistert naar dit stemmetje blijf je jezelf klein houden en leven vanuit angst.

Wanneer je niet luistert naar dit stemmetje ervaar je meer vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw leven eruitziet.

 

De transformatie die je doorloopt tijdens de NLP Practitioner opleiding is jouw persoonlijke transformatie. Het is overbodig en zelfs een beetje gevaarlijk om jezelf daarin te vergelijken met anderen. Het belangrijkste is dat je leert en groeit als persoon.

 

Dit betekent dat je er per definitie klaar voor bent.

Deelnemers van onze NLP Practitioners zijn enorm gevarieerd. De leeftijd loopt uiteen van 16 tot 70 jaar. Directeuren, ondernemers, investeerders, verkopers, coaches, sprekers, studenten en baanzoekenden zijn een kleine greep van de mensen die in onze opleidingen te vinden zijn. Iedereen is welkom. De enige voorwaarde is dat je hongerig bent om te groeien en bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan

Ervaringen van deelnemers

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische kans!

100% tevredenheid gegarandeerd

Wij weten uit ervaring dat de NLP Practitioner een enorme impact zal hebben op jouw leven! Daarom zijn we bereid om alle risico uit jouw besluit tot deelname te halen. Meld je nu aan. Je verwachting zal meer dan overtroffen worden. Wanneer je na dag 3 van de NLP Practitioner nog niet volledig tevreden bent, lever je simpelweg jouw boek en andere materialen weer in. We geven je een volledige restitutie. Je hebt absoluut niets te verliezen, en alles te winnen. Het werkelijke risico is om geen actie te ondernemen.

Adres

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

 

Telefoon

010 - 261 34 99

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klantenservice

10:00 - 13:00

10:00 - 13:00

Gesloten

10:00 - 13:00

10:00 - 13:00

Gesloten

Gesloten

Opleidingen

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

INFORMATIE

OPLEIDINGEN

Volg ons:  

 • Facebook - White Circle
 • YouTube - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

© 2020 Rutney Sluis Holding B.V.    |    Privacy Statement   |    Algemene Voorwaarden