Het beste aanbod 

De beste opleiding voor

voor persoonlijke & proffesionele ontwikkeling

NLP Practitioner

Handleiding voor je Brein

Jouw brein is het meest geavanceerde apparaat ter wereld. Er is geen supercomputer die ook maar in de buurt komt van wat je brein allemaal kan.

En toch heb je waarschijnlijk nooit de handleiding gekregen om je brein zo optimaal mogelijk te leren gebruiken. Die handleiding krijg je wel tijdens de NLP Practitioner, zodat je na afloop meer uit jezelf en meer uit je leven haalt.

 

Er zijn ongekend veel mooie resultaten mogelijk door het volgen van een NLP Practitioner opleiding. Te veel om op te kunnen noemen. Daarom krijg je hier een overzicht van de resultaten die veel van onze deelnemers ervaren na de opleiding:

BUSINESS/CARRIÈRE

 •  Krijg een bijna oneerlijk voordeel over de competitie binnen de markt.

 •  Werk makkelijker en effectiever samen met collega’s en klanten omdat je weet hoe je met iedereen een diepe verbinding kunt opbouwen.

 •  Overwin de obstakels die op dit moment in de weg staan om jouw bedrijf of je carrière naar het volgende niveau te tillen.

 •  Ontdek hoe je jezelf en anderen moeiteloos kunt motiveren.

 •  Leer hoe je afrekent met negatieve gedachten, en in de plaats daarvan positieve gedachten installeert zodat je sneller en makkelijker krijgt wat je wilt.

 •  Leer effectiever en sneller nadenken en met zelfvertrouwen de keuzes te maken die het bedrijf doen groeien.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

 •  Vind en doorbreek de obstakels die nu nog in de weg staan van jouw succes… Wanneer je deze doorbroken hebt zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

 •  Gebruik de kracht van het onderbewustzijn om razendsnel te leren en blijvende verandering te creëren.

 •  Behaal je doelen met meer plezier en gemak door jezelf onderbewust te programmeren voor succes.

 •  Leer jezelf kennen op een diepere laag en ontdek eigenschappen waarvan je niet bewust was dat je ze had.

 •  Krijg meer controle over jouw stemming en emoties, zodat je uitdagingen en moeilijke periodes met meer zelfvertrouwen overkomt.

 •  Ontdek de belangrijkste technieken om krachtiger en effectiever te communiceren.

 •  Krijg een diepere verbinding met meer verschillende mensen

Onze deelnemers zijn onder anderen:

 • Ondernemers

 • Directeuren

 • Verkopers

 • Managers

 • Leraren

 • Coaches

 • Sprekers

 • Consultants

 • Dokters/Artsen

 • Investeerders

 • Topsporters

 • Studenten

 • Baanzoekend

 • Psychologen

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces van het modelleren van uitmuntendheid, door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. Als NLP Practitioner bezit je de tools om jezelf en andere professionals (zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants) te coachen om de resultaten waar zij naar verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking, en inzicht in communicatie waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.

HET MODELLEREN VAN EEN GENIE

Albert_Einstein_1947.jpg
Virginia Satir.jpg
MILTON ERICKSON.png

Wie is Rutney Sluis?

Wie is Rutney Sluis?

Wie is Rutney Sluis?

Als NLP Trainer en oprichter van het Sluis NLP Instituut is de missie van Rutney Sluis om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren. Deze missie drijft hem om meer dan 100 dagen per jaar training te geven, een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen door middel van het bouwen van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten.

 

Van jongs af aan voelde Rutney al een intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

 

De afgelopen jaren heeft Rutney meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. 

 

Rutney Sluis heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals ; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

rutneysluis.JPG

HOE JOUW LEVEN ANDERS ZAL ZIJN…

Relaties

zelfontwikkeling 1.png

Je leert hoe je razendsnel een diepe verbinding maakt met mensen, zowel in professionele als in sociale omgevingen

Je leert hoe je razendsnel een diepe verbinding maakt met mensen, zowel in professionele als in sociale omgevingen

Motivatie

zelfontwikkeling 2.png

Ontdek je innerlijke drijfveren en bevrijd jezelf om te gaan voor wat je werkelijk verlangt en nodig hebt

Om gaan met het verleden

zelfontwikkeling 3.png

Loslaten van de pijn van negatieve gebeurtenissen uit het verleden en deze een nieuwe betekenis geven, zodat je volledig kunt genieten van het hier en nu.

Je eigen toekomst creëren

Angsten

zelfontwikkeling 4.png

Zet je dromen en verlangens om in realiteit en gebruik de kracht van het onderbewustzijn om je eigen gewenste toekomst te creëren.

zelfontwikkeling 5.png

Laat angsten, zoals angst voor afwijzing, succes of falen, en zelfs fobieën verdwijnen in slechts enkele minuten.

Geluk

zelfontwikkeling 3.png
zelfontwikkeling 3.png

Door je eigen gedachten en emoties positief te beïnvloeden straal je meer geluk en blijdschap uit naar jouw omgeving.

...dankzij deze oplossing

NLP PRACTITIONER TOTAAL PAKKET

NLP-Practitioner opleiding

NLP Audiocursus

Speak to inspire

Van passie naar winst

Lees alles hierover..!

NLP-Practitioner opleiding

T.W.V. €3500

Met deze internationaal erkende 15 daagse opleiding heb je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen van A naar B te helpen. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt tegengehouden om gelukkig en succesvol te zijn. En nog veel belangrijker, je krijgt praktische tools om dit patroon snel en effectief te veranderen. Het volgen van een NLP opleiding wordt door veel mensen als de beste keuze in hun leven ervaren, omdat ze na de opleiding zelf invloed hebben op hun eigen emoties en zelf kunnen kiezen welke betekenis ze willen geven aan dingen die in het leven gebeuren. Daarnaast geeft de NLP opleiding je meer inzicht en tools om effectiever te communiceren, waardoor je makkelijker verbinding maakt met verschillende mensen.

Inhoud NLP-practitioner opleiding


WEEKEND 1 (DAG 1, 2 EN 3): PERSOONLIJK LEIDERSCHAP In dit blok ga je kennismaken met NLP en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf en in communicatie met anderen. Je leert het proces van persoonlijke verandering, onbewust leren en hoe je gedachten invloed hebben op je emoties en gedragingen. Daarnaast ga je leren om snel en diepgaand contact aan te gaan met anderen. Je gaat leren om op diverse niveaus te communiceren en hierbij gebruik te maken van onbewuste signalen. Je leert om mensen verbaal- en non-verbaal te lezen en aan te sluiten op zijn of haar leefwereld. Met die vaardigheid in de vingers kun je (onbewuste) blokkades, motivatie, belemmeringen, doelen en intenties identificeren en beïnvloeden. Dit alles leer je op zowel bewust als onbewust niveau via oefeningen, rollenspellen en live-demonstraties. Een greep uit de onderdelen in blok 1: · Communicatiemodel · Wat NLP is (en niet) · Kracht van focus · Niveaus van communiceren en (onbewuste) verandering · Outcome model voor doelen stellen op onbewust niveau · 4-staps leermodel · Representatiesystemen · Sleutels voor diepgaande verbinding · Onbewuste werking van mentale associatie · Pijn-plezier principe · Drie elementen van NLP: houding, technieken en filosofie · Zintuiglijk waarnemen tot in perfectie · Interpreteren en beïnvloeden van non-verbaal gedrag · Persoonlijke verandering op een veilige manier · NLP vooronderstellingen · En meer…
WEEKEND 2 (DAG 4 EN 5): DE KRACHT VAN GEDACHTEN Wordt je soms overweldigd door zorgen? Ervaar je regelmatig stress, zenuwen of angst? Je gedachten zijn ongekend krachtig. Goed als het positieve gedachten zijn die je helpen om je rustig of vol zelfvertrouwen te voelen. Je gedachten worden een obstakel wanneer het je tegenhoudt om te zijn wie je wilt zijn. Om je doelen te bereiken of je goed te voelen waar en wanneer je wilt. In dit blok ga je leren om je gedachten snel en blijvend te beïnvloeden. Je leert om de emotionele impact van negatieve herinneringen los te laten, je interne criticus uit te schakelen en negatieve gedachten te verwijderen. Na dit blok ben je meester in het manipuleren van je eigen gedachten. Zorgen voor de toekomst zijn verleden tijd en negatieve herinneringen blijven waar ze horen: in het verleden. Een greep uit de onderdelen in blok 2: · Submodaliteiten: leren ontdekken en veranderen van je interne film · Hoe je gedachten bepalen hoe je je voelt en wat je doet · Mappping accross: leren van persoonlijke mentale strategieën · Visuele Swish: de techniek voor het afleren van slechte gewoontes · Elimineren van negatief denken in een paar minuten · Voor eens en altijd af van slapeloosheid · Kinethetische swish: het inzetten van patroondoorbreking voor persoonlijke groei · Gevoelens van angst, zenuwen en rusteloosheid stop zetten · Jezelf motiveren voor eindeloze energie, inspiratie en motivatie · Interne dialoog: je negatieve stem(men) voor altijd uitschakelen · Stress verwijderen uit je leven · En meer…
WEEKEND 3 (DAG 6 EN 7): EMOTIONEEL MEESTERSCHAP In dit blok ga je aan de slag met je emotionele brandstof. Enerzijds leer je om de negatieve impact van ervaringen uit het verleden te neutraliseren. De herinneringen blijven, maar de emotionele impact die je blokkeren in het dagelijkse leven wordt hiermee verwijderd. Anderzijds leer je in dit blok om positieve gevoelens meer te (her)activeren in je denken, doen en voelen. Hierdoor kun je veel meer jezelf zijn en voel je je vrij, krachtig en in balans. De volgende stap is het loslaten van negatieve gewoontes en het creëren van goede gewoontes. In dit blok ga je leren om emoties voor je te laten werken in plaats van tegen je. Doelen worden hierdoor makkelijker bereikbaar, het leven gaat gemakkelijker en relaties zijn meer vloeiend. Een greep uit de onderdelen in blok 3: · Goede gevoelens (zelfvertrouwen, rust, kracht) activeren waar/wanneer je wilt · Emotionele impact van belangrijke negatieve gebeurtenissen neutraliseren · Leren om je goed te voelen zonder reden · Collapsing anchor: Identificeren en elimineren van emotionele stoorzenders · Verankeren en (her)activeren van onbewuste hulpbronnen in je hele systeem · Minder gevoelig te worden voor negativiteit van anderen · Slechte gewoontes elimineren door toevoer van de juiste brandstof · Change Personal History: loskoppelen van beperkende emoties uit verleden · Creëer zelfvertrouwen en rust bij presentaties, sollicitatiegesprekken, etc. · En meer…
WEEKEND 4 (DAG 8, 9 EN 10): BLOKKADES DOORBROKEN Dit wordt een blok die je de rest van je leven zult onthouden. Het staat vol met het ontdekken en conditioneren van ongekende energie, positiviteit en transformatie. Lezen over NLP is goed, maar het werkelijk voelen en verankeren van transformatie en doorbraak is essentieel. Vervolgens ga je dit toepassen op je doelen. Met alle obstakels uit de weg, ga je ontdekken wat je werkelijk wilt. Daar waar je passie, je potentieel en je energie is gehuisvest. Twee dagen van dit blok ga je zelf en je omgeving merken in hoe je in het leven staat, hoe je bezig met datgene wat je wilt, hoe je omgaat met anderen en hoe je in je vel zit. Een greep uit de onderdelen in blok 4: · Ontdekken van onbewuste blokkades · Doorbreken van beperkende overtuigingen · Installeren van positieve overtuigingen · Creëren van congruentie tussen hoofd, hart en buik · Het identificeren van diepliggende, onbewuste drijfveren · Bepalen van datgene wat je werkelijk wilt · Conditioneren van het gevoel van succes en doorbraak · Deconditioneren van ongewenste patronen in denken, doen en voelen · Ontdekken en verankeren van maximale potentieel · En meer… WEEKEND 5 (DAG 11 EN 12): MEESTER IN TAAL De kracht van taal kennen we allemaal. Het zorgt ervoor dat bizarre ideeën van dictators wijdverspreid worden geaccepteerd. Het zorgt er ook voor dat een eerste gesprek uitmondt in een liefdesrelatie. Of dat je geïnspireerd raakt door iemand die je weet te raken op zielsniveau. Het mooie van taal is dat het te leren is. Eén van de verdiensten van NLP is dat het in kaart heeft weten te brengen wat excellente communicators (niet) doen. Om dit vervolgens te leren aan een ieder die de kracht van taal goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld in je werk als manager, als partner, ouder, vriend(in), leraar, politicus of verkoper. Een greep uit de onderdelen in blok 5: · Word een excellente communicator · Leer communiceren en beïnvloeden op onbewust niveau · Ontdek wanneer iemand onzin praat of niet weet waar ‘ie het over heeft · Leer snel tot de kern te komen in ieder gesprek, vergadering of presentatie · Wordt degene die opvalt in de menigte door wat je zegt · Herkaderen: maak recht wat krom is. Of andersom. · Begrijp je gesprekspartner werkelijk in denken, doen en voelen · Dieptestructuur: Kom erachter te komen wat iemand écht bedoeld. · Leer om altijd een ander perspectief te zien en te voelen · Ontdek hoe het voelt om een ander te zijn · Wordt meester in ‘smalltalk’ en diepgaande gesprekken · En meer…
WEEKEND 6 (DAG 13 EN 14): GROTERE GEHEEL Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds weer dezelfde problemen tegenkomen. Patronen in ons leven ontstaan niet zomaar of toevallig. We creëren deze bewust, maar vooral onbewust, beïnvloed door de systemen waar we deel van uitmaken. Je manier van denken, je overtuigingen en gedragspatronen worden niet alleen gevormd vanaf je geboorte en vanuit je eigen persoonlijkheid, maar vinden vaak hun oorsprong in je familie. Familieopstellingen nodigen uit om nieuwe toegangswegen tot een gelukkig leven te ontdekken. Familieopstellingen maken de onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen. Ze bieden inzichten op een heel diep niveau en geven een aanzet om je leven positief te veranderen. Een greep uit de onderdelen in blok 6: • Hoe vind ik meer rust in mezelf? • Strategieen: Wat doe je op mentaal vlak om tot bepaald resultaat te komen? • Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen/emoties aanloop? • Wat is er voor nodig om helemaal in mijn kracht te gaan staan? • Wat houdt mij tegen om mijn eigen leven vorm te geven? • Ik wil graag meer vanuit mijn hart leven. Hoe verbind ik hoofd, hart en buik? • Familieopstellingen: Onderzoek van persoonlijke systemische dynamieken • Hoe te stoppen met het leiden van het leven van iemand anders • Onverklaarbare angsten en blokkades • Het gevoel hebben het leven niet echt te leven • Ontbreken van daadkracht, doorzettingsvermogen of plezier • Laten stromen van liefde, energie en kracht • En meer…
WEEKEND 7 (DAG 15 EN 16): TRANSFORMATIE In dit blok staat het werken met tijdlijnen centraal. Een tijdlijn is een (denkbeeldige) lijn, die alle gebeurtenissen uit iemands leven in chronologische volgorde met elkaar verbindt. Herinneringen uit het verleden én toekomstige doelen en dromen. Je zou het kunnen vergelijken met een ‘rode draad’ of ‘levensweg’, die door iemands verleden, heden en toekomst loopt. Het werken met tijdlijnen is een praktische, snelle en effectieve manier om beperkingen uit het verleden op te ruimen en toekomstige doelen gemakkelijker te bereiken. Emoties waarmee in dit blok vooral mee wordt gewerkt zijn schuld, schaamte, boosheid en verdriet. Dit alles op een nuchtere, veilige en doelgerichte wijze. Een greep uit de onderdelen in blok 7: · beperkende emoties loslaten 
 · beperkende overtuigingen veranderen 
 · toekomstige doelen gemakkelijker bereiken 
 · Visual Squash: Ontdekken en oplossen van innerlijke conflicten · Op diepgaand niveau aanpakken van slechte gewoontes · Creëren van een aantrekkelijke toekomst · Loslaten van negatieve gebeurtenissen uit het verleden · Vrijmaken van energievretende emoties zoals boosheid en schaamte · Makkelijker bereiken van doelen · En meer… WEEKEND 8 (DAG 17 EN 18): INTEGRATIE De NLP Practitioner wordt afgesloten met een certificeringsweekend. Hierin ga je onder begeleiding van je NLP trainer(s) en coaches NLP techieken uitvoeren op jouw mededeelnemers. Er vindt een evaluatie plaats op jouw vaardigheden en persoonlijke groei. Het is een unieke mogelijkheid om je NLP vaardigheden te verfijnen en aan te scherpen. Er is geen (centraal) examen of theorietoets of iets dergelijks.

Ik kan me voorstellen dat...

Na de NLP Practitioner heb je tools in handen om voor meer geluk en succes in je leven te zorgen. Daarnaast heb je jouw eigen uitdagingen doorbroken en stappen gezet om je dromen en verlangens te realiseren.

 

Voor veel van onze deelnemers is een van die dromen om succesvol een eigen onderneming op te richten. En vaak komt dan de vraag naar boven: Hoe doe ik dat? Daarmee helpen we je in:

Van passie naar winst

T.W.V. €1000

Ben je benieuwd naar de meest effectieve strategieën om in deze moderne tijd succesvol te ondernemen? In Van Passie naar Winst leer je deze strategieën en ontdek je hoe jij ze het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. We delen in Van Passie naar Winst onder andere de strategieën die wij bij het Sluis NLP Instituut gebruiken om een succesvol opleidingsinstituut te doen draaien.

Inhoud NLP-practitioner opleiding


WEEKEND 1 (DAG 1, 2 EN 3): PERSOONLIJK LEIDERSCHAP In dit blok ga je kennismaken met NLP en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf en in communicatie met anderen. Je leert het proces van persoonlijke verandering, onbewust leren en hoe je gedachten invloed hebben op je emoties en gedragingen. Daarnaast ga je leren om snel en diepgaand contact aan te gaan met anderen. Je gaat leren om op diverse niveaus te communiceren en hierbij gebruik te maken van onbewuste signalen. Je leert om mensen verbaal- en non-verbaal te lezen en aan te sluiten op zijn of haar leefwereld. Met die vaardigheid in de vingers kun je (onbewuste) blokkades, motivatie, belemmeringen, doelen en intenties identificeren en beïnvloeden. Dit alles leer je op zowel bewust als onbewust niveau via oefeningen, rollenspellen en live-demonstraties. Een greep uit de onderdelen in blok 1: · Communicatiemodel · Wat NLP is (en niet) · Kracht van focus · Niveaus van communiceren en (onbewuste) verandering · Outcome model voor doelen stellen op onbewust niveau · 4-staps leermodel · Representatiesystemen · Sleutels voor diepgaande verbinding · Onbewuste werking van mentale associatie · Pijn-plezier principe · Drie elementen van NLP: houding, technieken en filosofie · Zintuiglijk waarnemen tot in perfectie · Interpreteren en beïnvloeden van non-verbaal gedrag · Persoonlijke verandering op een veilige manier · NLP vooronderstellingen · En meer…
WEEKEND 2 (DAG 4 EN 5): DE KRACHT VAN GEDACHTEN Wordt je soms overweldigd door zorgen? Ervaar je regelmatig stress, zenuwen of angst? Je gedachten zijn ongekend krachtig. Goed als het positieve gedachten zijn die je helpen om je rustig of vol zelfvertrouwen te voelen. Je gedachten worden een obstakel wanneer het je tegenhoudt om te zijn wie je wilt zijn. Om je doelen te bereiken of je goed te voelen waar en wanneer je wilt. In dit blok ga je leren om je gedachten snel en blijvend te beïnvloeden. Je leert om de emotionele impact van negatieve herinneringen los te laten, je interne criticus uit te schakelen en negatieve gedachten te verwijderen. Na dit blok ben je meester in het manipuleren van je eigen gedachten. Zorgen voor de toekomst zijn verleden tijd en negatieve herinneringen blijven waar ze horen: in het verleden. Een greep uit de onderdelen in blok 2: · Submodaliteiten: leren ontdekken en veranderen van je interne film · Hoe je gedachten bepalen hoe je je voelt en wat je doet · Mappping accross: leren van persoonlijke mentale strategieën · Visuele Swish: de techniek voor het afleren van slechte gewoontes · Elimineren van negatief denken in een paar minuten · Voor eens en altijd af van slapeloosheid · Kinethetische swish: het inzetten van patroondoorbreking voor persoonlijke groei · Gevoelens van angst, zenuwen en rusteloosheid stop zetten · Jezelf motiveren voor eindeloze energie, inspiratie en motivatie · Interne dialoog: je negatieve stem(men) voor altijd uitschakelen · Stress verwijderen uit je leven · En meer…
WEEKEND 3 (DAG 6 EN 7): EMOTIONEEL MEESTERSCHAP In dit blok ga je aan de slag met je emotionele brandstof. Enerzijds leer je om de negatieve impact van ervaringen uit het verleden te neutraliseren. De herinneringen blijven, maar de emotionele impact die je blokkeren in het dagelijkse leven wordt hiermee verwijderd. Anderzijds leer je in dit blok om positieve gevoelens meer te (her)activeren in je denken, doen en voelen. Hierdoor kun je veel meer jezelf zijn en voel je je vrij, krachtig en in balans. De volgende stap is het loslaten van negatieve gewoontes en het creëren van goede gewoontes. In dit blok ga je leren om emoties voor je te laten werken in plaats van tegen je. Doelen worden hierdoor makkelijker bereikbaar, het leven gaat gemakkelijker en relaties zijn meer vloeiend. Een greep uit de onderdelen in blok 3: · Goede gevoelens (zelfvertrouwen, rust, kracht) activeren waar/wanneer je wilt · Emotionele impact van belangrijke negatieve gebeurtenissen neutraliseren · Leren om je goed te voelen zonder reden · Collapsing anchor: Identificeren en elimineren van emotionele stoorzenders · Verankeren en (her)activeren van onbewuste hulpbronnen in je hele systeem · Minder gevoelig te worden voor negativiteit van anderen · Slechte gewoontes elimineren door toevoer van de juiste brandstof · Change Personal History: loskoppelen van beperkende emoties uit verleden · Creëer zelfvertrouwen en rust bij presentaties, sollicitatiegesprekken, etc. · En meer…
WEEKEND 4 (DAG 8, 9 EN 10): BLOKKADES DOORBROKEN Dit wordt een blok die je de rest van je leven zult onthouden. Het staat vol met het ontdekken en conditioneren van ongekende energie, positiviteit en transformatie. Lezen over NLP is goed, maar het werkelijk voelen en verankeren van transformatie en doorbraak is essentieel. Vervolgens ga je dit toepassen op je doelen. Met alle obstakels uit de weg, ga je ontdekken wat je werkelijk wilt. Daar waar je passie, je potentieel en je energie is gehuisvest. Twee dagen van dit blok ga je zelf en je omgeving merken in hoe je in het leven staat, hoe je bezig met datgene wat je wilt, hoe je omgaat met anderen en hoe je in je vel zit. Een greep uit de onderdelen in blok 4: · Ontdekken van onbewuste blokkades · Doorbreken van beperkende overtuigingen · Installeren van positieve overtuigingen · Creëren van congruentie tussen hoofd, hart en buik · Het identificeren van diepliggende, onbewuste drijfveren · Bepalen van datgene wat je werkelijk wilt · Conditioneren van het gevoel van succes en doorbraak · Deconditioneren van ongewenste patronen in denken, doen en voelen · Ontdekken en verankeren van maximale potentieel · En meer… WEEKEND 5 (DAG 11 EN 12): MEESTER IN TAAL De kracht van taal kennen we allemaal. Het zorgt ervoor dat bizarre ideeën van dictators wijdverspreid worden geaccepteerd. Het zorgt er ook voor dat een eerste gesprek uitmondt in een liefdesrelatie. Of dat je geïnspireerd raakt door iemand die je weet te raken op zielsniveau. Het mooie van taal is dat het te leren is. Eén van de verdiensten van NLP is dat het in kaart heeft weten te brengen wat excellente communicators (niet) doen. Om dit vervolgens te leren aan een ieder die de kracht van taal goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld in je werk als manager, als partner, ouder, vriend(in), leraar, politicus of verkoper. Een greep uit de onderdelen in blok 5: · Word een excellente communicator · Leer communiceren en beïnvloeden op onbewust niveau · Ontdek wanneer iemand onzin praat of niet weet waar ‘ie het over heeft · Leer snel tot de kern te komen in ieder gesprek, vergadering of presentatie · Wordt degene die opvalt in de menigte door wat je zegt · Herkaderen: maak recht wat krom is. Of andersom. · Begrijp je gesprekspartner werkelijk in denken, doen en voelen · Dieptestructuur: Kom erachter te komen wat iemand écht bedoeld. · Leer om altijd een ander perspectief te zien en te voelen · Ontdek hoe het voelt om een ander te zijn · Wordt meester in ‘smalltalk’ en diepgaande gesprekken · En meer…
WEEKEND 6 (DAG 13 EN 14): GROTERE GEHEEL Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds weer dezelfde problemen tegenkomen. Patronen in ons leven ontstaan niet zomaar of toevallig. We creëren deze bewust, maar vooral onbewust, beïnvloed door de systemen waar we deel van uitmaken. Je manier van denken, je overtuigingen en gedragspatronen worden niet alleen gevormd vanaf je geboorte en vanuit je eigen persoonlijkheid, maar vinden vaak hun oorsprong in je familie. Familieopstellingen nodigen uit om nieuwe toegangswegen tot een gelukkig leven te ontdekken. Familieopstellingen maken de onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen. Ze bieden inzichten op een heel diep niveau en geven een aanzet om je leven positief te veranderen. Een greep uit de onderdelen in blok 6: • Hoe vind ik meer rust in mezelf? • Strategieen: Wat doe je op mentaal vlak om tot bepaald resultaat te komen? • Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen/emoties aanloop? • Wat is er voor nodig om helemaal in mijn kracht te gaan staan? • Wat houdt mij tegen om mijn eigen leven vorm te geven? • Ik wil graag meer vanuit mijn hart leven. Hoe verbind ik hoofd, hart en buik? • Familieopstellingen: Onderzoek van persoonlijke systemische dynamieken • Hoe te stoppen met het leiden van het leven van iemand anders • Onverklaarbare angsten en blokkades • Het gevoel hebben het leven niet echt te leven • Ontbreken van daadkracht, doorzettingsvermogen of plezier • Laten stromen van liefde, energie en kracht • En meer…
WEEKEND 7 (DAG 15 EN 16): TRANSFORMATIE In dit blok staat het werken met tijdlijnen centraal. Een tijdlijn is een (denkbeeldige) lijn, die alle gebeurtenissen uit iemands leven in chronologische volgorde met elkaar verbindt. Herinneringen uit het verleden én toekomstige doelen en dromen. Je zou het kunnen vergelijken met een ‘rode draad’ of ‘levensweg’, die door iemands verleden, heden en toekomst loopt. Het werken met tijdlijnen is een praktische, snelle en effectieve manier om beperkingen uit het verleden op te ruimen en toekomstige doelen gemakkelijker te bereiken. Emoties waarmee in dit blok vooral mee wordt gewerkt zijn schuld, schaamte, boosheid en verdriet. Dit alles op een nuchtere, veilige en doelgerichte wijze. Een greep uit de onderdelen in blok 7: · beperkende emoties loslaten 
 · beperkende overtuigingen veranderen 
 · toekomstige doelen gemakkelijker bereiken 
 · Visual Squash: Ontdekken en oplossen van innerlijke conflicten · Op diepgaand niveau aanpakken van slechte gewoontes · Creëren van een aantrekkelijke toekomst · Loslaten van negatieve gebeurtenissen uit het verleden · Vrijmaken van energievretende emoties zoals boosheid en schaamte · Makkelijker bereiken van doelen · En meer… WEEKEND 8 (DAG 17 EN 18): INTEGRATIE De NLP Practitioner wordt afgesloten met een certificeringsweekend. Hierin ga je onder begeleiding van je NLP trainer(s) en coaches NLP techieken uitvoeren op jouw mededeelnemers. Er vindt een evaluatie plaats op jouw vaardigheden en persoonlijke groei. Het is een unieke mogelijkheid om je NLP vaardigheden te verfijnen en aan te scherpen. Er is geen (centraal) examen of theorietoets of iets dergelijks.

Nu je in van Passie naar Winst...

Nu je in van Passie naar Winst alle nodige vaardigheden hebt geleerd om jouw onderneming succesvol te maken, ben je klaar voor de volgende stap. Spreken in het openbaar. Dit is een van de meest waardevolle vaardigheden die je kunt bezitten. Volgens miljardair Warren Buffett zorgt goed kunnen spreken in het openbaar ervoor dat jouw waarde op de markt stijgt met minimaal 50%. Hij noemt spreken in het openbaar dan ook de belangrijkste zakelijke vaardigheid die je kunt leren.

 

Daarom leer je hoe jij impact maakt vanaf het podium tijdens

Speak to Inspire

T.W.V. €1200

Zou je graag voor groepen willen spreken en mensen vanaf het podium willen inspireren? Dan is Speak to Inspire jouw kans om uit te blinken. Tijdens Speak to Inspire leer je van Dirceu du Silva, meermaals nationaal kampioen publiekelijk spreken, hoe jij met zelfvertrouwen, plezier en impact jou verhaal kunt delen!

 

Spreken in het openbaar is een enorm krachtige tool om snel en effectief klanten te krijgen, collega’s te overtuigen en zelfs sneller promotie te krijgen. Spreken geeft je namelijk de autoriteit en het vertrouwen dat mensen nodig hebben om zaken met je te willen doen.

Wat leer ik op speak to inspire?


Je leer hoe jij :

 • Jouw verhaal impactvol te schrijven onder begeleiding
 • Door te plekke live te oefenen nog beter kunt spreken!
 • Hoe jij jouw stem kunt gebruiken om je publiek te blijven boeien!
 • De sleutels tot een succesvolle impactvolle speech.

Het wordt een weekend waarna jij volledig instaat bent jou verhaal te delen en impact te maken.

Nu ben je BIJNA klaar om te starten!

Met de NLP Practitioner, van Passie naar Winst en Speak to Inspire heb je alle tools die je nodig hebt om succesvoller en gelukkiger door het leven te gaan.

 

En toch zal het leven nooit zonder uitdagingen zijn. Om die uitdagingen te overwinnen kan het enorm waardevol zijn om persoonlijk gecoacht te worden. Daarom krijg je als extra:

NLP Audiocursus

T.W.V. €495

Hoe fijn zou het zijn dat je na het volgen van de opleiding alle oefeningen kunt terugluisteren?Precies dezelfde uitleg van de trainers opnieuw uitgelegd krijgt, zodat je voordat je een oefening gaat toepassen exact weet hoe het ook alweer moest. Dit is fenomenaal! Gezien de vele aanvragen en wij graag luisteren, hebben we besloten om de NLP Audiocursus bij het pakket te doen. Optimaal voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Het meest complete aanbod in de markt

NLP-Practitioner opleiding

€3500

Van Passie naar winst

Reguliere prijs : €1000

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Speak to inspire

Reguliere prijs : €1200

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

NLP-Audio cursus

Reguliere prijs : €495- 

Nu tijdelijk €0,00,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Het totale en ideale aanbod

Reguliere prijs : €6195

Nu tijdelijk €3500,-!

*Als gezamenlijk aanbieding

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische kans!

Certificaat

CRKBO-logowit_bewerkt.png
Voorbeeld certificaat.PNG
accreditaties ABNLPw.jpg

Wanneer ben je klaar om te coachen?

Het zien en horen van de resultaten van anderen kan ongelofelijk inspirerend werken. En het zou ook kunnen dat ergens in je achterhoofd zegt “Kan ik dat wel?”, “Wie ben ik nou om meer succes en geluk in je leven te willen ervaren?”, of zelfs “Verdien ik dat wel?”

 

Maak je niet ongerust. Je bent niet de enige die dit stemmetje ervaart. Sterker nog, vrijwel iedereen heeft in meer of mindere mate zo’n stemmetje. En dat is helemaal oké. De vraag is; luister je ernaar?

 

Wanneer je luistert naar dit stemmetje blijf je jezelf klein houden en leven vanuit angst.

Wanneer je niet luistert naar dit stemmetje ervaar je meer vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw leven eruitziet.

 

De transformatie die je doorloopt tijdens de NLP Practitioner opleiding is jouw persoonlijke transformatie. Het is overbodig en zelfs een beetje gevaarlijk om jezelf daarin te vergelijken met anderen. Het belangrijkste is dat je leert en groeit als persoon.

 

Dit betekent dat je er per definitie klaar voor bent.

Deelnemers van onze NLP Practitioners zijn enorm gevarieerd. De leeftijd loopt uiteen van 16 tot 70 jaar. Directeuren, ondernemers, investeerders, verkopers, coaches, sprekers, studenten en baanzoekenden zijn een kleine greep van de mensen die in onze opleidingen te vinden zijn. Iedereen is welkom. De enige voorwaarde is dat je hongerig bent om te groeien en bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan

Ervaringen van deelnemers

Review - Melissa Maria Eliza Heisterkamp
Review - Ivete Brito Silva - SNLI.PNG
Review - Aletta de Rooij - SNLPI.PNG
Review_-_Tessa_Steppé_-_SNLPI.PNG
Review - Sandra van Wanrooij - SNLPI.PNG
Review - Ed en Jose - SNLPI.PNG

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk dan nu de datums zodat je weet wanneer jij gebruik kunt maken van deze fantastische kans!

100% tevredenheid gegarandeerd

Wij weten uit ervaring dat de NLP Practitioner een enorme impact zal hebben op jouw leven! Daarom zijn we bereid om alle risico uit jouw besluit tot deelname te halen. Meld je nu aan. Je verwachting zal meer dan overtroffen worden. Wanneer je na dag 3 van de NLP Practitioner nog niet volledig tevreden bent, lever je simpelweg jouw boek en andere materialen weer in. We geven je een volledige restitutie. Je hebt absoluut niets te verliezen, en alles te winnen. Het werkelijke risico is om geen actie te ondernemen.

100% Garantie - Kwaliteitsgarantie - SNL