Opleidingen

Kies welke opleiding bij jou past
NLP Practitioner voor Coaches en Sprekers
NLP Practitioner – Spreken en Coachen

​Wil je leren hoe je mensen snel en effectief kunt helpen naar het leven dat zij verlangen? Droom je ervan om een positieve impact te maken op het leven van anderen? Of help je al mensen en ben je op zoek naar tools om meer resultaat te kunnen boeken?

NLP Practitioner voor zelfontwikkeling en professionele ontwikkeling
NLP Practitioner – Zelfontwikkeling

Jouw brein is het meest geavanceerde apparaat ter wereld. Er is geen supercomputer die ook maar in de buurt komt van wat je brein allemaal kan. En toch heb je waarschijnlijk nooit de handleiding gekregen om je brein zo optimaal mogelijk te leren gebruiken. Die handleiding krijg je wel tijdens de NLP Practitioner, zodat je na afloop meer uit jezelf en meer uit je leven haalt.

NLP Master Practitioner
NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner is de crème de la crème als het gaat om NLP opleidingen. Het is de verdiepingsslag die ieder zoekt na het behalen van zijn of haar NLP Practitioner.

NLP Trainers opleiding

Heb je al een duidelijk doel voor ogen waarom je de NLP Train de trainer wilt gaan volgen? Of is het meer een gevoel dat jou zegt dit te moeten doen? Wat jouw motivatie ook is, deze opleiding is het neusje van de zalm voor NLP trainers.

Familie opstellingen
Familie opstellingen

De Basisopleiding Systemisch Werk & Familieopstellingen stelt je in staat om de patronen uit jouw gezin van herkomst te zien en ermee aan de slag te gaan.

Succesverhalen van onze studenten.

Bekijk hier de ervaringen van studenten die een opleiding hebben gevolgd bij Sluis NLP Instituut.

Imane Khatir

Theo van Noort

Mie Lan Kok

Claudio Fray

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze opleidingen