Hoe je goed van jouw passie als coach of spreker kunt leven

Vaak krijg ik de vraag: "Hoe lukt het jou om van jouw passie te kunnen leven?".


Deze vraag kreeg ik wederom weer toen ik de mini e-mailserie aan het schrijven was over de drie fundamentele pilaren waarop ik mijn succes bouw. Om antwoord te geven op deze vraag heb ik een video opgenomen. In de video neem ik je mee in de pilaren Psychologie, Vaardigheden en Strategie.


Wanneer je deze drie pilaren goed beheerst, bij jezelf herkent en erkent dan zul je merken dat je steeds succesvoller begint te worden. Je kunt dit toepassen voor jouw eigen onderneming, als coach, als spreker, voor in de liefde en zelfs bij vriendschappen. De laatste twee klinken raar, echter is juist bij die twee goed toe te passen.

Laat mij weten wat je van de video vindt door een reactie te plaatsen geheel onderaan. Ik ben benieuwd hoe het jou heeft geholpen. Als je nu denkt "hier wil ik meer over leren", kom dan langs bij een van mijn evenementen.


Je kunt je hier aanmelden voor het eerst volgende seminar. Op jouw succes en veel leer plezier,


Rutney Sluis

274 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Adres

Prins Frederikplein 645, 3071 KS Rotterdam

 

Telefoon

010 - 261 34 99

Volg ons:  

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klantenservice

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

Opleidingen

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Gesloten

INFORMATIE

OPLEIDINGEN

© 2020 Rutney Sluis Holding B.V.    |    Privacy- & Cookieverklaring   |    Algemene Voorwaarden