speakers

night

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal dat iets brengt, inspireert, motiveert of activeert. Het delen van deze verhalen is van groot belang voor omringende mensen en personen die willen leren van anderen.

Sinds het begin van de mensheid is het vertellen van verhalen de kern van ons bestaan. Toen de eerste holbewoners besloten een bizon op de muur van een grot te teken, was het vertellen van verhalen ontstaan. De tekening vertelde aan andere holbewoners dat er voedsel in de buurt was.

Vandaag de dag vertellen wij nog steeds verhalen aan elkaar. Ieder verhaal is anders en draagt een eigen kracht mee. Wat is jouw verhaal?

 

Tijdens deze editie van SpeakersNight hebben wij vijf fantastische sprekers die hun verhaal gaan delen. De eerste editie was een absoluut top begin van deze geweldige serie. Deze trend gaat voort gezet worden door deze vijf nieuwe toppers!

Datum              29 januari 2020

Locatie             Prins Frederikplein 645; 3071KS Rotterdam

Tijd                    19:00 - 21:30

Sprekers          Catia Soares Lopes
                           Eugenie Vrede

     Margé Creton

     Marijn Doorn

     Yos Eustatius

 

Earlybird tickets zijn € 14,95 en zijn vanaf nu te reserveren!

CATIA SOARES LOPES

SPREKER

Even voorstellen...

Dit is Catia Soares Lopes; (Bedrijfs)coach, trainer, mediator en oprichter van Pérola Strength.

Cátia traint, coacht en leert leidinggevenden hoe ze vanuit hun Unieke kracht, leiderschap kunnen ontwikkelen. Vervolgens kunnen ze hun expertise gebruiken om hun medewerkers te motiveren met als uiteindelijke resultaat, minder werkdruk en meer werkplezier!

Pérola Strength – is letterlijk vertaald “Parelkracht”. Cátia vertelt dat zij, ondanks alle talenten en successen waarmee zij gezegend is, nu pas de mooie parel in zichzelf ziet! De uitstraling die anderen aan mijn buitenkant zagen, kon ik van binnen niet voelen, niet ervaren. Tot ik de moed vond om mezelf beter te leren kennen en de verborgen kracht in mij te ontdekken. Ik geloof dat iedereen een parel is, een parel in zich heeft!

De vraag is: kan jij, durf jij de kracht in jou te laten uitspreken en je parel te laten schijnen? Durf jij jezelf open te stellen?!

Op SpeakersNight vertelt ze openhartig over haar struggles en tot waar ze haar tot nu toe hebben gebracht.