Accountability Programma

Ervaar hoe wij je kunnen helpen met het bereiken van je doelen. Hoe je scherper voor ogen krijgt wat je gewenste resultaten zijn en vervolgens met ons samen kunt werken om deze te bereiken.

Je hebt je doelen gesteld…wat nu?

Om ze te bereiken heb je soms een zetje nodig. Ben je ook maar een mens en lukt het niet altijd alleen? Laten we elkaar dan helpen en meld je nu aan voor het Accountability-X programma

Accountability-X

Inclusief bonussen: Time management meesterschap en 2 tickets voor het Design Your Life seminar.

De meest succesvolle mensen maken gebruik van accountability. Jij kunt dat nu ook!

De NLP Basiscursus bestaat uit 12 video’s waarin je stap voor stap wordt meegenomen aan de hand van voorbeelden en praktische tips & tricks. Heb je last van negatieve gedachten, wil je beter leren communiceren, met meer zelfvertrouwen door het leven gaan of gewoontes veranderen? Dan is deze training precies wat je zoekt. Binnen korte tijd maak je een enorme groei door. Stel dat je slechts enkele nieuwe inzichten krijgt door deze training, waardoor jouw leven compleet veranderd. Zou het jouw tijd waard zijn?

Waarom Accountability?

Je kunt meteen aan de slag

Direct toepaspaar.

Al 15.000 anderen gingen je voor en zijn positief!

Direct starten?

Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en je ontvangt meteen de inloggegevens van de online leeromgeving (check ook even je Spam Folder).

Ervaringen van onze deelnemers

Bekijk hoe andere mensen baat hebben bij Accountability

“Ik heb gemerkt dat wanneer je jezelf op een bepaalde manier conditioneert, je echt alles kan bereiken wat je wilt. Zelfs wat onmogelijk lijkt wordt mogelijk.”

Melissa Heisterkamp

“Ik heb vele tools en technieken geleerd om toe te passen in het bedrijfsleven, maar ook privé. Ik vond het in één woord geweldig.”

Romeo Sadi

“Deze opleiding is ongelofelijk nuttig voor vrijwel ieder aspect van je leven. Het geeft je een totaal ander perspectief op jezelf en op het leven.”

Jesse Brouwer

Waarom zou je Accountability gebruiken:

Je presteert beter! Mensen die topprestaties leveren beschikken lang niet altijd over meer talent of capaciteiten, maar ze houden zichwel wel accountable voor het bereiken van die resultaten.

Het maakt het makkelijker om je vast te houden aan jouw eigen doelstellingen. Soms heb je nu eenmaal dat extra zetje nodig of die extra motivatie om je aan je eigen plan te houden. Accountability helpt je daarbij. De meest succesvolle mensen in elke industrie hebben iemand die ze accountable houdt.

Het helpt je met het plannen van jouw doelstellingen en belangrijke taken om die te bereiken.

Leer van de successen en mislukkingen van anderen. Iedereen heeft wel eens moeite om een plan te maken of om aan zijn of haar plan vast te houden. Door te luisteren naar de ervaringen van anderen kun je leren wat werkt en hoe je de kans op succes kunt vergroten. 

Direct starten?

Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en je ontvangt meteen de inloggegevens van de online leeromgeving (check ook even je Spam Folder).