NLP Practitioner Opleiding: Zelfontwikkeling

Maximaliseer uw potentieel en haal het meeste uit het leven!

Gun jij jezelf de kennis en het avontuur om meer vrijheid te ervaren in je denken en handelen? Dan is deze NLP Practitioner Zelfontwikkeling opleiding uiterst geschikt voor jou!

De meeste mensen die niet in staat zijn hun leven te leiden zoals ze willen, hebben beperkende overtuigingen over zichzelf. Deze denkwijzen worden vaak al vroeg in ons kindertijdperk gevestigd en omvatten concepten op alle terreinen van het leven – veiligheid, relaties, werk etc. Hoewel we deze ideeën misschien niet altijd bewust kennen of toegeven – voorkomen ze dat we echt rijkdom creëren door dingen te doen waarvan we houden!

Al die ideeën vormen een filter waardoor je naar de wereld kijkt en ze creëren zelfs letterlijk je ervaringen. Stel je hebt de overtuiging “niemand is te vertrouwen”, dan zal je dit in je relaties met anderen ook telkens weer bevestigd zien.

Tijdens de NLP Practitioner Zelfontwikkeling, ga je aan de slag met persoonlijke beperkende overtuigingen, angsten, twijfels zodat je na afloop veel meer uit jezelf en je leven haalt. 

Met behulp van verschillende technieken zul je ook leren om effectief te communiceren met jezelf en met anderen. Technieken die je persoonlijke effectiviteit vergroten. De opleiding tot een NLP Practitioner biedt concrete handvatten om inzicht te krijgen in gedrag van onszelf en van de ander en indien gewenst, om dit gedrag te veranderen.

Onze deelnemers variëren van coaches tot sprekers, ondernemers, verkopers, managers, leraren, artsen, topsporters, studenten, baanzoekenden en psychologen, in de leeftijd van 18 tot 70 jaar. Kortom, ook jij bent van harte welkom! 

Deze NLP Practitioner opleiding verandert jouw leven in vele opzichten:

Relaties en communicatie

Waarom vallen soms jouw goedbedoelde opmerkingen helemaal verkeerd bij je kind/man/vrouw/collega? Hoe spreek je je iemand aan op zijn gedrag, zonder ze af te wijzen of te kwetsen? 

Motivatie

Je ontdekt je innerlijke drijfveren en bevrijdt jezelf om te gaan voor wat je werkelijk verlangt en nodig hebt. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. 

Omgaan met het verleden

Voor iedereen die terugkijkt op een moeilijke jeugd en zich afvraagt waarom het leven soms zo veel pijn kan doen, zal deze opleiding veel “aha”-momenten én tevens hoop bieden voor een nieuw perspectief. Leer om pijn van negatieve gebeurtenissen uit het verleden los te laten en deze een nieuwe betekenis geven, zodat je volledig kunt genieten van het hier-en-nu. 

Je eigen toekomst creëren

Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. Je gaat je dromen en verlangens omzetten in realiteit en gebruikt de kracht van het onderbewustzijn om je eigen gewenste toekomst te creëren.

Angsten

Je leert angsten zoals angst voor afwijzing, angst voor succes of faalangst, twijfels, beperkende overtuigingen en zelfs fobieën te laten verdwijnen in slechts enkele minuten. Leer te vertrouwen op je intuïtie, en ontdek hoe je een ware shift in je energie teweeg kunt brengen. 

Geluk

Door je eigen gedachten en emoties positief te beïnvloeden straal je (en voel je) meer geluk en blijdschap uit naar je omgeving. Leer je eigen denkwijze (mindset) te begrijpen en ontdek hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven voor altijd te verbeteren.

Wat is NLP?

NLP, ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren, bestudeert het gedrag van mensen die succesvol zijn. Het is een proces van het modelleren van uitmuntendheid door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. De afgelopen 35 jaar heeft NLP zich bewezen als een methode die menselijke processen en communicatie effectiever, plezieriger en sneller kan laten verlopen. Als NLP Practitioner bezit je de tools om jezelf en andere professionals, zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants, te coachen om de resultaten waarnaar zij verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking en inzicht in communicatie, waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.

Wanneer ben je er klaar om de NLP Practitioner opleiding te volgen?

Vraag jij je weleens af de volgende vragen: “Kan ik dat wel?”, “Wie ben ik nu om meer succes en geluk te willen?”, “Verdien ik dat wel?” Grote kans dat ook jij dit stemmetje in je achterhoofd hoort. Geen zorgen, je bent niet de enige. Sterker, vrijwel iedereen ervaart dit in meer of mindere mate. De vraag is: luister je ernaar?
Wanneer je luistert naar dit stemmetje blijf je jezelf klein houden en leven vanuit angst. Luister je niet naar dit stemmetje, dan ervaar je meer vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw leven eruitziet. De transformatie die je doorloopt tijdens de NLP Practitioner Zelfontwikkeling vormt jouw persoonlijke groei. De resultaten van anderen werken daarbij ongelofelijk inspirerend, al hoef je jezelf nooit te vergelijken. Ook voor je professionele ontwikkeling is deze geschikt.

De officiële NLP Practitioner opleiding (training)

Met behulp van verschillende technieken (denk aan NLP technieken, maar ook aan CGT, hypnose, meditatie en andere neuropsychologische disciplines) leren wij jou de allernieuwste en bewezen inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere patronen en ander gedrag aan te leren, waardoor jij het leven kunt leiden waar je al jaren van droomt. Met de tools, technieken en kennis die wij jou tijdens de officiële NLP Practitioner opleiding gaan leren, kun je allerlei psychische problemen mee oplossen.

Of het nu gaat om stress, woede, verdriet, die vervelende knoop in je maag, (faal)angst, miscommunicatie met jezelf en anderen of allerlei problemen als burn-out, gevoelens van overspannenheid en depressieve gevoelens of fobieën, werkt NLP uitstekend om deze problemen praktisch, snel, effectief en moeiteloos aan te pakken. En nee, het leren en toepassen van deze technieken en kennis is ABSOLUUT NIET moeilijk, omdat wij de technieken, die in de praktijk zijn getest, door meer dan duizend cursisten en op tienduizenden cliënten, op een unieke en interactieve manier overdragen.

Waarom een NLP Practitioner opleiding bij ons volgen?

 • We maken het leren van NLP in zijn beste en krachtigste vorm, transformatief, uniek, makkelijk en superleuk! If it’s not fun, why bother, right?
 • We geven echt om jou (en dat ga je merken)!
 • We gaan er altijd 110% ervoor en we verwachten dit ook van jou.
 • Wij hanteren het principe van ‘practice what you teach.‘ We gebruiken de behandelde technieken en denkwijze zelf dagelijks, al jarenlang! We danken ons succes aan deze methode en kennis.
 • Binnen onze organisatie hanteren wij het principe, ‘People first, profit second.’ Deze unieke vorm van mindful leiderschap zorgt voor ongelooflijke teamprestaties, wat weer leidt tot een ongekende, geweldige klantervaring!
 • We bezitten over buitengewone capaciteiten en talenten om snel te herkennen waar de echte problemen en blokkades liggen en effectief tot de kern van die ongrijpbare problemen te komen.

“De enige voorwaarde is dat je hongerig bent om te groeien en bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan.”

Ervaringen van onze deelnemers

Bekijk hoe andere mensen baat hebben bij NLP

“Nu heb ik veel meer inzicht gekregen in wat mijn kracht is en wat ik wil bereiken. Zo ben ik er tijdens de opleiding achter gekomen dat ik echt een ondernemer ben, en dat dit helemaal bij me past.”

Imane Khatir

“Een van de mooiste momenten was dat ik in een oud trauma dat ik al 10 jaar met me meesleepte, meer verlichting heb kunnen brengen. Wat gebeurt is is gebeurt, maar de impact die het op me had, die is weg. Dat is ongelofelijk.”

Theo van Noort

“Wat voor mij heel waardevol was, is dat ik anders ben gaan kijken naar mensen. En ben gaan beseffen dat alles wat mensen doen, ze dat met een goede intentie doen. Dat was echt een eye opener voor mij.”

Mie Lan Kok

Totaalpakket

De NLP-Practitioner opleiding biedt meer dan genoeg om je leven positief te veranderen!

Toch hebben wij een aantal bonussen toegevoegd om dit aanbod extra speciaal te maken. Je ontvangt onder andere een 2 daagse sprekers cursus, omdat dit je leert effectiever te communiceren, angsten te trotseren en persoonlijk te groeien. Een cursus over hoe je vanuit je passie een winstgevende onderneming kunt opzetten en een audiocursus om elke dag te kunnen genieten van de vele NLP-technieken die je leert in de opleiding.

NLP-Practitioner opleiding

Het dagprogramma

Zie hieronder alles wat je gaat leren tijdens de NLP-Practitioner opleiding

Dag 1: Kennismaking

Bekijk hier de dagplanning

De eerste dag starten we met een avondprogramma. Je leert je mede deelnemers kennen, maakt kennis met de trainers en coaches en krijgt de eerste praktische NLP tools waarmee je direct aan de slag kan.

 • Wat is NLP? – Een introductie en achtergrond in wat NLP is en wat het voor jou gaat
 • betekenen.
 • Driehoek van betekenis – De 3 fundamenten van je stemming. Krijg meer grip op
 • hoe je jezelf voelt en leer je geweldig te voelen wanneer je dit wilt.
 • Wheel of Life – Wat is jouw kwaliteit van leven? Ontdek hoe je er nu voor staat en op welk vlak in je leven je op dit moment het grootste verschil kan maken.
 • Doelen bereiken in 5 stappen – De 5 fundamentele stappen om ieder gewenst doel te behalen.

Dag 2: Het Fundament van NLP

Bekijk hier de dagplanning

Deze dag staat in het teken van een aantal fundamentele principes van NLP. De modellen die je deze dag leert zijn verweven door de gehele opleiding. Ook ga je deze dag praktisch aan de slag om patronen te leren observeren in communicatie.

4 Staps Leermodel – De 4 stappen die je doorloopt bij het aanleren van iedere
willekeurige vaardigheid.

• Communicatie model – Hoe werkt jouw brein. Leer welke filters je gebruikt om de
wereld om je heen te interpreteren.

• Versneld leren – Ontdek hoe je informatie effectiever opslaat en bijvoorbeeld
namen veel makkelijker onthoudt.

• 4 Basis Frames van NLP – De 4 fundamentele uitgangspunten van NLP.

Sandwich feedback model – Leer feedback te geven op een constructieve en
effectieve manier.

• Logische Niveaus van Bateson – Ontdek het model om de werkelijke uitdaging op
te sporen (bij jezelf en bij anderen), en hier op het juiste niveau mee aan de slag te
gaan.

• Representatiesystemen – Ervaar hoe jij informatie het makkelijkst opneemt en
opslaat, en welk systeem jouw voorkeur heeft om in te communiceren.

• Zintuiglijk waarnemen – Leer om te zien wat anderen niet zien, horen wat anderen
niet horen, en te voelen wat anderen niet voelen.
• Oogpatronen – Ontdek hoe je aan de ogen kunt herkennen welk
representatiesysteem actief is bij de ander.
• Predikaten – Leer de representatiesystemen terug te herkennen in taal.

Dag 3: Het Fundament van NLP

Bekijk hier de dagplanning

Vandaag wordt het fundament van NLP verder gelegd. Zo leer je vandaag welke overtuigingen leiden tot meer succes en geluk in het leven. Ook krijg je tools aangereikt om een betere klik te krijgen met mensen om je heen.

• Comfort Zone – Verken waar voor jou de groei en uitdaging te vinden is, en hoe je de
volgende stap kan zetten in jouw leven.

• Breakstates – Leer de snelste manieren om de stemming van een ander te
veranderen. Ideaal wanneer mensen tijdens coaching gesprekken vastlopen in een
beperkende stemming.

• 10 Vooronderstellingen – Integreer de overtuigingen van enkele van de meest
succesvolle mensen in jouw eigen leven.

• Rapport – Leer hoe je effectief een verbinding maakt met anderen. Zelfs wanneer mensen totaal anders zijn dan jijzelf.

Dag 4: Werken met het onderbewustzijn

Bekijk hier de dagplanning

Het onderbewustzijn stuurt veruit het grootste deel van al onze gedragingen en gewoontes. Leren werken met het onderbewustzijn betekent dus dat je meer invloed krijgt op je eigen gedrag. Ook ontdek je vandaag hoe je op onderbewust niveau emoties op een positieve manier kan beïnvloeden.

• Wat is en doet mijn onderbewustzijn? – Ontdek hoe het onderbewustzijn werkt en hoe we tijdens deze opleiding gebruik maken van de kracht van het onderbewustzijn.

• Submodaliteiten – Leer de kleinste bouwstenen van onze zintuiglijke ervaring kennen, en hoe je deze kunt inzetten om emotionele ervaringen een nieuwe betekenis te geven.

• Voel je Geweldig – Krijg de tools om jezelf op ieder gewenst moment een geweldig gevoel cadeau te doen.

• Verjaag je Angst – Ervaar hoe je binnen enkele minuten gevoelens van angst of spanning kan verjagen.

• Verander de Stem – Leer je interne dialoog minder serieus te nemen zodat je negatieve gedachten makkelijker omvormt naar positieve gedachten.

• Mapping Across – Ontdek welke recepten je hebt in het gebruiken van submodaliteiten om bijvoorbeeld een gevoel van motivatie op te wekken.

• Emotionele Overvloed – Overvloed jezelf met een warm bad van krachtgevende emoties om meer te kunnen genieten van het leven.

Dag 5: De kracht van gedachten

Bekijk hier de dagplanning

Wat we geloven, over onszelf en over de wereld, stuurt alles wat we denken en doen.
Overtuigingen ontstaan veelal vroeg in ons leven, en nemen we vaak de rest van ons
leven als waarheid aan. Vandaag krijg je de kans om je eigen overtuigingen te ontdekken en te veranderen waardoor je leven mee veranderd.

• Overtuigingen – Leer je eigen overtuigingen beter kennen en ontdek welke overtuigingen je dienen en welke je in de weg staan.

• Overtuigingen Analyse Model – Ontrafel de structuur van overtuigingen, zodat je meer inzicht krijgt in de opbouw van je eigen overtuigingen, en deze makkelijker kan veranderen.

• Overtuigingen Veranderen m.b.v. Submodaliteiten – Vervang oude, beperkende overtuigingen voor nieuwe, krachtgevende overtuigingen en installeer deze direct op onderbewust niveau. Overtuigingen veranderen met een impactvolle NLP techniek waarin je het pijn en plezier principe toepast. Na deze oefening weet en voel je dat verandering noodzakelijk is en ervaar je heel veel motivatie.

Dag 6: De magie van Ankeren

Bekijk hier de dagplanning

Het principe van ankeren is afgeleid van de klassieke conditionering, ontdekt door de
Russische wetenschapper Ivan Pavlov. Ankers zijn overal om ons heen en worden iedere
dag gecreëerd. Alleen vandaag ontdek je hoe je hier meer sturing in krijgt, en hoe je
ankers kan inzetten om gunstige emoties makkelijker op te roepen.

• Ankers – Ontdek hoe stemmingen opgeroepen worden door specifieke triggers, en krijg meer inzicht in het proces van hoe ankers geïnstalleerd worden.

• Ankeren – Leer hoe je zelf ankers kan zetten om krachtige hulpbronnen te activeren waar je voortaan op ieder gewenst moment beschikking tot hebt.

• Gestapeld Anker – Vergroot de intensiteit van de ankers die je zet door meerdere
hulpbronnen aan dezelfde trigger te koppelen.

• Chaining Anker – Leer je brein een nieuw pad aan door vanaf beperkende emoties een ketting anker te creëren waarmee je stap voor stap steeds meer krachtgevende ankers afvuurt.

Dag 7: Transformatiedag

Bekijk hier de dagplanning

Vandaag staat in het teken van het neutraliseren van ongewenste emoties. Hierdoor zal je meer vrijheid ervaren. Onze deelnemers geven vaak aan dat ze na deze dag lichter door het leven gaan.

 • Collaps Anker – Neutraliseer ongewenste emoties zodat deze minder tot geen invloed meer op je hebben.
 • Change Personal History – Reis in gedachten terug in het verleden om impactvolle gebeurtenissen een nieuwe betekenis te geven. Na deze techniek ga je lichter door het leven en is veel “oude bagage” opgeruimd.
 • Familie opstellingen – Geef overbodige ballast metaforisch terug in het familiesysteem om jezelf te ontdoen van een last die in werkelijkheid niet van jou is.

Dag 8: Waarden voor een gelukkig leven

Bekijk hier de dagplanning

Waarden gaan over wat voor jou werkelijk belangrijk is. Door hier bewust van te worden, maak je bewuster keuzes in het leven. Ook geeft dit je meer inzicht in jezelf en waar je het liefst naartoe wilt in het leven.

 • Waarden – Ontdek de drijvende kracht achter al je gedrag.
 • Hiërarchie in Waarden – Ontrafel de volgorde van belang van jouw waarden. Hierdoor krijg je meer inzicht in waar je eigen gedrag en (onbewuste) beslissingen vandaan komen.
 • Visual Squash – Integreer delen die met elkaar in conflict zijn, waardoor een gevoel van incongruentie of tweedeling kan ontstaan. Na deze techniek ontstaat er meer een gevoel van eenheid in het systeem.

Dag 9: Milton Model

Bekijk hier de dagplanning

Het Milton Model is het resultaat van het modelleren van de meest effectieve hypnotherapeut van de afgelopen eeuw, dr. Milton Erickson. De taalpatronen van het Milton Model worden door de meest effectieve communicatoren, zoals Barack Obama, gebruikt om miljoenen mensen te bereiken en te inspireren.

 • Milton taalpatronen – Leer Milton taal in te zetten om positieve stemmingen te stimuleren bij anderen, makkelijker verbinding te maken met verschillende mensen, en gedrag op een positieve manier te beïnvloeden.
 • Milton Speech maken – Creëer je eigen speech met behulp van het Milton model, zodat je meer impact maakt dankzij deze krachtige taalpatronen.

Dag 10: Taal & Coaching

Bekijk hier de dagplanning

De kracht van taal kan ook ingezet worden om tot de kern te komen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing in coaching, vergaderingen, sollicitatiegesprekken en in de verkoop. Ook ga je vandaag oefenen in het voeren van coaching gesprekken.

 • Meta Model – Ontdek hoe je de juiste vragen stelt om tot de kern van een uitdaging te komen, het wereldmodel van een ander te verkennen en ongefundeerde uitspraken uit te dagen.
 • Herkaderen – Leer om door middel van taal de betekenis van situaties, gedrag en gebeurtenissen te veranderen.
 • Coachen met Meta & Herkaderen – Zet de voorgaande technieken in om je mede deelnemers door middel van coaching een enorm cadeau te doen. De vaardigheden die je hierin opdoet zijn naast coaching te gebruiken in management, ouderschap, verkoop en samenwerkingen.
 • Strategieën – Ontdek uit welke kleine bouwstenen ieder gedrag en iedere keuze is opgebouwd. Door je onderbewuste strategieën te verkennen, krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en meer ruimte om bewuste keuzes te maken.

Dag 11: Logische Niveaus & Coaching

Bekijk hier de dagplanning

Vandaag ga je coachingsgesprekken voeren. Hiermee worden zowel je coaching- als ook je algemene communicatieve vaardigheden aangescherpt. Zelfs wanneer je geen ambitie hebt om professioneel als coach te werken, zijn de tools die je vandaag leert essentieel om toe te passen op de werkvloer, in vriendschappen en relaties, en binnen het gezin.

 • Logische Niveaus Identificeren – Leer herkennen op welk niveau een uitdaging zich werkelijk bevindt, zodat je meer inzicht krijgt en jezelf en anderen sneller kan helpen.
 • Outcome Model Coaching – Gebruik deze structuur om met eenvoudige handvatten aan de slag te kunnen in coaching sessies.
 • New Behavior Generator – Deze techniek helpt je om versneld nieuw gedrag aan te leren, en dit gedrag te koppelen aan een specifieke, krachtgevende stemming

Dag 12 Gedragsverandering

Bekijk hier de dagplanning

Vandaag krijg je meer grip op je eigen gewoontes. Gewoontes liggen tenslotte aan de basis van de resultaten die je in je leven krijgt. Zo leer je ongunstige automatische patronen te vervangen door meer gunstige patronen.

 • Tony Robbins Priming – Leer het ochtendritueel dat de meest succesvolle coach en spreker ter wereld iedere dag gebruikt om zijn dag fantastisch te starten.
 • Hoe verander ik mijn gewoontes & gedrag? – Ontdek de belangrijkste elementen om op te letten wanneer je werkelijk effectieve gedragsverandering wil creëren.
 • Visuele Swish – Verander kleine, automatische gewoonten op onderbewust niveau binnen enkele minuten.
 • Kinesthetische Swish – Krijg meer controle over je eigen stemming en conditioneer een krachtige stemming als nieuw pad in je systeem.
 • Dickens – Vergroot de motivatie om overtuigingen of gewoontes te veranderen.

Dag 13: Doorbraak Dag

Bekijk hier de dagplanning

Vandaag is voor veel deelnemers het moment waarop ze door hun obstakels heen breken en een enorme stap zetten richting hun doelen. Aan het einde van deze dag doen we een bijzonder ritueel wat metafoor staat voor het zetten van de volgende stap in je leven. Wat dit ritueel is zullen we nog even niet verklappen, alleen je gaat het ongetwijfeld fantastisch vinden.

 • Waarnemingsposities – Gebruik deze techniek om meer inzicht te krijgen in ervaringen waarin je het gedrag van een ander moeilijk kon begrijpen, niet samen door één deur kon gaan of conflict hebt ervaren met de ander. De inzichten uit deze techniek kunnen helpen om gebeurtenissen een nieuwe betekenis te geven, of zelfs om verbroken relaties te herstellen.
 • Fast Phobia – Met behulp van deze techniek leer je jezelf en anderen binnen 20 minuten van een fobie af helpen. Zodra je dit hebt geleerd ben je in staat om fobieën te elimineren waar en wanneer je maar wilt.
 • Buddha – Dit proces helpt je om meer contact te maken met jouw doel, en de obstakels die nog in de weg staan. Tijdens het proces kunnen er zomaar nieuwe inzichten en realisaties naar boven komen.

Dag 14: Toekomst

Bekijk hier de dagplanning

Richting het einde van de opleiding maken we een plan voor de toekomst. Hiermee zorgen we dat je in staat bent om de positieve veranderingen die je tijdens de opleiding hebt gemaakt, ook daadwerkelijk doorzet.

 • A B C D Spelers – Bepaal welke mensen in je omgeving je meer op te zoeken hebt om meer uit je leven te halen. Het zou kunnen dat je hierbij ook een aantal mensen los te laten hebt om ruimte te maken voor nieuwe mensen.
 • Disney Strategie – Ontdek welke strategie Walt Disney gebruikte om het creatieve proces van hem en zijn team op gang te brengen. Deze strategie helpt je om creatiever te zijn richting je eigen doelen en een plan te maken om deze te bereiken.
 • Logische Niveaus beschrijven – Beschrijf de volgende versie van jou. Zodat je de komende tijd iets hebt om naartoe te groeien.
 • Closing the Gap – Ervaar deze zeer krachtige techniek om oude overtuigingen los te laten en gebruik te maken van de werking van ons brein om extra motivatie te creëren voor het behalen van je doelen.

Dag 15: Certificering

Bekijk hier de dagplanning

Deze laatste dag wordt op een feestelijke manier afgesloten, met het behalen van jouw NLP Practitioner diploma.

 • Terugblik op de opleiding – We kijken terug naar alles wat we de afgelopen 14 dagen hebben gedaan, zodat je herinnerd wordt aan alle inzichten en prachtige ervaringen die je hebt gehad.
 • Vrij oefenen – Om extra bekwaam te worden in NLP krijg je de kans om naar keuze extra technieken te oefenen.
 • Speciaal ritueel – We hebben een bijzonder ritueel voor je in petto waarin je een nieuw besluit gaat maken en de steun van de hele groep gaat ervaren in dit besluit.
 • Diploma uitreiking – Vrienden, familie en kennissen zijn welkom voor dit speciale moment waarop je jouw diploma ontvangt en jezelf na vandaag “Internationaal Gecertificeerd NLP Practitioner” mag noemen.

Studiebelasting

Qua studiebelasting ligt het zwaartepunt van de opleiding vooral bij de opleidingsdagen zelf. Aanbevolen wordt om in groepjes tussendoor te oefenen, maar dit is niet vereist om de opleiding succesvol af te ronden.

Meer weten over de NLP Practitioner opleiding?

Vraag vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aan!

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk de data en weet wanneer je gebruik kunt maken van deze fantastische kans! Bekijk de aanbieding.

Opleidingsdata

Bekijk de agenda voor een actueel overzicht van al onze opleidingen!

Wat zeggen onze deelnemers?

Kom achter al de ervaringen van onze deelnemers

Uniek NLP-Practitioner Zelfontwikkeling aanbod

Tijdens deze internationaal erkende 15-daagse opleiding ontdek je hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt tegengehouden om gelukkig en succesvol te zijn. Nog veel belangrijker: je krijgt praktische tools om dit patroon snel en effectief te veranderen. Het volgen van een NLP opleiding wordt door veel mensen als de beste keuze in hun leven ervaren, omdat ze na de opleiding zelf invloed hebben op hun eigen emoties en zelf kunnen kiezen welke betekenis ze willen geven aan dingen die in het leven gebeuren. Daarnaast geeft de NLP opleiding je meer inzicht en tools om effectiever te communiceren, waardoor je makkelijker verbinding maakt met verschillende mensen.

Van passie naar winst

Waarde € 1.000

Ben je benieuwd naar de meest effectieve strategieën om succesvol te kunnen ondernemen als coach of spreker? In Van Passie naar Winst leer je deze strategieën en ontdek je hoe jij ze het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. We delen de strategieën die wij bij het Sluis NLP Instituut gebruiken om een succesvol opleidingsinstituut te runnen.

Spreken met Impact

Waarde € 2.500

Tijdens deze 3-daagse training leer je hoe je zorgt dat jouw publiek op het puntje van hun stoel zitten wanneer ze naar je luisteren. Dankzij de juiste oefeningen in combinatie met scherpe opbouwende feedback komt jouw groeiproces als spreker deze 3 dagen in een stroomversnelling.

NLP Audiocursus

Waarde € 500

Klaar om te starten? Je beschikt nu over alle tools die je nodig hebt om succesvoller en gelukkiger door het leven te gaan. Toch zal het leven nooit zonder uitdagingen zijn. Om die uitdagingen te overwinnen kan persoonlijke coaching enorm waardevol zijn. Hoe fijn is het om na afloop van de opleiding alle oefeningen terug te kunnen luisteren? Daarom krijg je de NLP Audiocursus extra, zodat je bij elke oefening exact weet hoe het ook alweer moest. Gezien de vele aanvragen hebben wij besloten om de NLP Audiocursus bij het pakket te doen. Optimaal voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Accreditaties

CRKBO: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Sluis NLP Instituut - NOBCO

NOBCO: De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Ze zijn er om jou als coachee of organisatie de zekerheid te geven van een professionele en kwalitatieve coach.

ABNLP: Sluis NLP Instituut geaccrediteerd door de The American Board of Hypnotherapy and Neuro-Linguistic Programming (ABNLP). ABNLP is de grootste internationale organisatie betreffende NLP.

KTNO - Sluis NLP Instituut

KTNO: Staat voor Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Met andere woorden, binnen de complementaire zorg waarborgen zij de kwaliteit van cursussen en opleidingen.

Aanmelding NLP-Practitioner Zelfontwikkeling

Kies de optie die past bij jou:

N

NLP Practitioner opleiding

Ter waarde van € 3500,-
N

Spreken met Impact

Ter waarde van € 2500,-

N

Van passie naar winst

Ter waarde van € 1000,-

N

Audio cursus

Ter waarde van € 500,-

Normaal €7.000,-

Nu voor

€ 3.500,-

Wil je meer informatie over de opleidingen? Klik dan hier voor een vrijblijvend adviesgesprek

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om te kijken wat het beste bij jou past.