NLP Basiscursus

Ervaar hoe je binnen 12 dagen meer voldoening uit het leven haalt, je krachtiger en zelfverzekerder voelt en hoe je persoonlijke uitdagingen kunt overwinnen. Ook als je op dit moment al heel zelfverzekerd en gelukkig bent!

15.000 mensen gingen je al voor! Geef je nu op voor de NLP basiscursus

Geef me direct toegang

Start direct met de NLP basiscursus. Nu voor €15,-.

Leer snel het fundament van NLP kennen

De NLP Basiscursus bestaat uit 12 video’s waarin je stap voor stap wordt meegenomen aan de hand van voorbeelden en praktische tips & tricks. Heb je last van negatieve gedachten, wil je beter leren communiceren, met meer zelfvertrouwen door het leven gaan of gewoontes veranderen? Dan is deze training precies wat je zoekt. Binnen korte tijd maak je een enorme groei door. Stel dat je slechts enkele nieuwe inzichten krijgt door deze training, waardoor jouw leven compleet veranderd. Zou het jouw tijd waard zijn?

Waarom de NLP Basiscursus?

Je kunt meteen aan de slag

Direct toepaspaar.

Al 15.000 anderen gingen je voor en zijn positief!

Direct starten?

Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en je ontvangt meteen de inloggegevens van de online leeromgeving (check ook even je Spam Folder).

Ervaringen van onze deelnemers

Bekijk hoe andere mensen baat hebben bij NLP

“Ik heb gemerkt dat wanneer je jezelf op een bepaalde manier conditioneert, je echt alles kan bereiken wat je wilt. Zelfs wat onmogelijk lijkt wordt mogelijk.”

Melissa Heisterkamp

“Ik heb vele tools en technieken geleerd om toe te passen in het bedrijfsleven, maar ook privé. Ik vond het in één woord geweldig.”

Romeo Sadi

“Deze opleiding is ongelofelijk nuttig voor vrijwel ieder aspect van je leven. Het geeft je een totaal ander perspectief op jezelf en op het leven.”

Jesse Brouwer

Een greep uit de lessen die je gaat leren:

Wat Rutney heeft gedaan om vlak na het behalen van zijn NLP Practitioner diploma een vriendin van hem binnen 20 minuten van examenvrees af te helpen.

Hoe Pim een van zijn eerste coaching cliënten binnen 1 sessie van een verslaving voor blowen af hielp.

Hoe je impact kunt maken zoals Obama door ook NLP toe te passen tijdens jouw presentaties.

Hoe je op dit moment “geprogrammeerd” bent door jouw verleden, en hoe je meer keuze aanbrengt in deze programmering.

Hoe je binnen enkele seconden angst en onzekerheid vervangt door kracht en vertrouwen.

Wat je doet om jezelf onbewust te programmeren voor succes of falen

Waarom mensen totaal langs elkaar heen kunnen communiceren en elkaar niet begrijpen, en welke processen hieraan ten grondslag liggen. En waar je op te letten hebt om wél effectief te communiceren.

Wat je kan doen om je eigen filters aan te passen zodat je meer open staat om liefde, vreugde, geluk en succes te ontvangen.

Hoe je achterhaalt waar het werkelijke obstakel ligt (bij jezelf en bij anderen), en hoe je dit obstakel zo snel en effectief mogelijk overwint.

Hoe je een meester wordt in het maken van verbinding, zodat je met praktisch iedereen die je ontmoet een goede klik opbouwt.

Wat je kan doen om de “interne criticus”, dat stemmetje vanbinnen dat continu negatief is tegen je, te vervangen door een “interne cheerleader”, waardoor je meer in jezelf gaat geloven en makkelijker actie onderneemt.

Wat voor jou het meest belangrijk is in het leven, en hoe je meer in lijn leeft daarmee, zodat je meer flow en voldoening ervaart in je leven.

Wat de meest succesvolle hypnotherapeut ter wereld van de afgelopen eeuw deed om met iedereen die bij hem kwam op één lijn te komen.

Hoe je gevoelens van angst of spanning binnen no time omzet naar een fijner gevoel waarvan je geen last meer hebt.

Hoe je het Pavlov effect kan gebruiken om jezelf te conditioneren om op specifieke momenten krachtige en fijne gevoelens te ervaren.

De enige 3 elementen die echt belangrijk zijn om je geweldig te voelen.

Hoe een verandering van 2 millimeter het verschil kan maken tussen zekerheid of onzekerheid in je houding.

Waarom jouw blik op de wereld bepaalt wat je daadwerkelijk waarneemt.

De meest eenvoudige methode om te bepalen hoe het er nu voor staat met de kwaliteit van je leven, en waar je nu je aandacht op te richten hebt om het grootste verschil te maken.

Hoe ons brein alle binnenkomende informatie filtert en waarom dit het verschil maakt tussen een gelukkig, en een ongelukkig leven.

De kracht van je interne bioscoop, en de impact hiervan op hoe je jezelf voelt.

Jouw persoonlijke recept voor gunstige en ongunstige emoties.

Wat Rutney zegt tegen zijn coaching cliënten die willen afvallen, waardoor ze een nieuwe identiteit voor zichzelf creëren.

Waarom je met bepaalde mensen een betere klik hebt dan met anderen.

De meest essentiële elementen van communicatie en hoe je deze effectief inzet.

Waar je de aandacht op te leggen hebt in een gesprek om tot werkelijke verbinding te komen.

De beste manier om een gesprekspartner te laten merken dat je luistert en de ander zo goed mogelijk begrijpt.

Een oefening waarin je jezelf geweldig gaat voelen simpelweg door te experimenteren met visualisatie.

Direct starten?

Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en je ontvangt meteen de inloggegevens van de online leeromgeving (check ook even je Spam Folder).