Sluis NLP instituut is verkozen tot beste opleider van 2021 en 2022!

Sluis NLP Instituut mag zich Beste opleider van het jaar noemen!

Wij zijn bij de jaarlijkse verkiezingen van vergelijkingssite Springest uit duizenden aanbieders verkozen tot Beste opleider van 2021 en 2022.

Deze eer is echt bijzonder, omdat we met trots de prestigieuze titel hebben kunnen verdienen tussen duizenden aanbieders die zich toeleggen op het opleiden van individuen. We zijn erg blij dat ons team deze onderscheiding heeft gekregen, en beloven nog harder te werken om alleen topkwaliteit diensten en trainingen te bieden aan iedereen die onze deuren betreedt.

Ook werden we uitverkozen tot:

  • De Beste Trainer van Nederland 2021 (Rutney Sluis)
  • De Beste Persoonlijke Effectiviteit Opleider van Nederland 2021
  • De Beste Persoonlijke Effectiviteit Opleider van Nederland 2022

Daar zijn we best trots op!

Springest® is toegewijd aan het erkennen van aanbieders van opleidingen die superieure service leveren aan hun klanten. Aanbieders op Springest verzamelen jaarlijks ervaringen van degenen die het afgelopen jaar hun opleiding of training hebben gevolgd. De prijswinnaars krijgen hun erkenning op basis van de hoogste gemiddelde score gegeven door diezelfde deelnemers. Deze unieke aanpak garandeert dat alle evaluaties eerlijk en onbevooroordeeld zijn, aangezien geen enkele andere prijs uitsluitend afhankelijk is van beoordelingen van mensen die daadwerkelijk bij een evenement van een trainer zijn geweest – waardoor het echt een prijs is die uit het hart komt! Het is dan ook geen verrassing dat het zo’n gewaardeerde trofee is – het vergt toewijding, kennis en kunde om deze heilige rang te bereiken.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om te kijken wat het beste bij jou past.