Over Sluis NLP Instituut

Sluis NLP Instituut levert maatwerk aan twee specifieke doelgroepen. Wij helpen coaches en sprekers impactvol levens te veranderen door het werken aan vaardigheden, strategieën en denkwijzen, die leiden naar succes. Daarnaast trainen wij mensen die meer uit het leven en zichzelf willen halen met effectieve NLP methodes, zodat zij meer succes boeken en voldoening halen op persoonlijk en professioneel gebied. Sluis NLP Instituut levert de beste kwaliteit in NLP en gaat daarbij voorbij de methodiek, gericht op wat jij echt nodig hebt. Ons doel is om jou een totaalpakket aan te bieden.

Trainers Sluis NLP Instituut

Wil je vrijblijvend met ons kennismaken?

Dat kan op drie verschillende manieren, bekijk ze gauw door hieronder op kennismaken te drukken!

Wie is Sluis NLP Instituut

Onze missie

Wereldwijd fysiek en mentaal welzijn creëren is onze missie. ​Mentaal doen we dit door levens te verrijken middels opleidingen, seminars, trainingen en online producten. Wij geloven in het ripple effect principe: hoe meer mensen wij helpen gelukkiger en succesvoller te worden, hoe meer zij kunnen bijdragen aan hun omgeving en de wereld. Fysiek helpen wij levens te verbeteren met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Onze doelen voor dit jaar zijn 10 waterputten bouwen in India en school toegankelijk maken voor 100 kinderen in Oeganda.

Rutney Sluis

Oprichter en NLP Trainer Rutney Sluis ziet het als zijn missie om wereldwijd fysiek en mentaal welzijn te creëren, door het runnen van een succesvolle bedrijven en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen. Mooie voorbeelden hiervan zijn de bouw van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten. Rutney voelde van jongs af aan al een intense fascinatie waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen juist ongelukkig en nauwelijks kunnen rondkomen.

Rutney Sluis heeft het podium gedeeld
met bekende mensen zoals:

Jandino Asporaat

Fajah Lourens

Victor Mids

Angela Groothuizen

Jörgen Raymann

N
100+

dagen training per jaar

N
600+

trainingen en speeches verzorgd

N
50.000+

namen al deel aan zijn trainingen

N
Internationale spreker

Frankrijk, België, Duitsland, Portugal, Denemarken

Meer weten over hoe wij jou verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.