NLP opleidingen van Sluis NLP Instituut

Kies voor de leukste NLP-opleidingen van Nederland!

Op zoek naar een NLP opleiding?

NLP Trainingen zijn er in alle soorten en maten, en de kwaliteit verschilt enorm. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en biedt heel bruikbare en zeer effectieve technieken en modellen om iedereen, in elke situatie te helpen zijn potentieel optimaal te gebruiken en een gelukkig, voldaan en succesvol leven te leiden.

NLP is een instrument dat je kunt gebruiken voor jezelf en met anderen, om specifieke doelen te bereiken, of gewoon om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Het is een set van vaardigheden en technieken die iedereen kan leren, en die op veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt

Of u nu op zoek bent naar meer voldoening uit uw werk, NLP wilt toevoegen aan jouw coachingstoolbox, of gewoon NLP onder de knie wilt krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie, therapie, onderwijs, gewichtsverlies, sport, leiderschap of om uw carrière te versnellen, het is van groot belang u een NLP-opleiding van het hoogste niveau kiest en volgt.

Sluis NLP Instituut biedt dynamische en leuke NLP cursussen om u te helpen uw doelen te bereiken. 

Wat is een NLP opleiding?

De NLP-opleidingen van Sluis NLP Instituut zijn een zorgvuldig opgebouwde, praktische trainingen, die een breed scala aan geavanceerde NLP vaardigheden, nuttige ideeën, strategieën, modellen en technieken bieden.
 
Tijdens een 15-daagse gecertificeerde NLP training, leren de toekomstige NLP Practitioners de wisselwerking tussen hun gedachten, emoties, (beperkende) overtuigingen en gedragingen zo te veranderen dat hun potentieel tot ongekende bloei komt. 


Tijdens de NLP cursus gaan we regelmatig met ons onderbewustzijn communiceren en
herprogrammeren om een ​​leven te ontwerpen dat je voldoening, vreugde en een intense passie geeft!

In de opleiding pakken we telkens een onderdeel van NLP en verdiepen ons daarin. Dit doen we vooral via voorbeelden, interactieve oefeningen en experimenten.  

Na het volgen van één van onze NLP opleidingen zullen je zelfvertrouwen, daadkracht, communicatie met jezelf en anderen, commitment en resultaten, exponentieel groeien.

Successen vieren doelen stellen Rutney Sluis

De leukste NLP opleidingen van Nederland

Het Sluis NLP Instituut biedt de hoogste kwaliteit NLP trainingen, gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. Onze cursussen zijn leuk en interactief, en zullen u de vaardigheden en kennis geven die u nodig heeft om NLP voor u te laten werken. 

Wij bieden een scala aan cursussen om aan uw behoeften te voldoen, en onze ervaren trainers zullen ervoor zorgen dat u het meeste uit uw leerervaring haalt. Bovendien, onze cursussen zijn betaalbaar en bieden veel waar voor je geld.

Geven wij de leukste NLP opleidingen van Nederland? Klik op de knop hieronder en oordeel zelf:

Kies welke NLP opleding bij jou past:

NLP Practitioner voor Coaches en Sprekers
NLP Practitioner – Spreken en Coachen

​Wil je leren hoe je mensen snel en effectief kunt helpen naar het leven dat zij verlangen? Droom je ervan om een positieve impact te maken op het leven van anderen? Of help je al mensen en ben je op zoek naar tools om meer resultaat te kunnen boeken?

NLP Practitioner voor zelfontwikkeling en professionele ontwikkeling
NLP Practitioner – Zelfontwikkeling

Jouw brein is het meest geavanceerde apparaat ter wereld. Er is geen supercomputer die ook maar in de buurt komt van wat je brein allemaal kan. En toch heb je waarschijnlijk nooit de handleiding gekregen om je brein zo optimaal mogelijk te leren gebruiken. Die handleiding krijg je wel tijdens de NLP Practitioner, zodat je na afloop meer uit jezelf en meer uit je leven haalt.

NLP Master Practitioner
NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner is de crème de la crème als het gaat om NLP opleidingen. Het is de verdiepingsslag die ieder zoekt na het behalen van zijn of haar NLP Practitioner.

NLP Trainers opleiding

Heb je al een duidelijk doel voor ogen waarom je de NLP Train de trainer wilt gaan volgen? Of is het meer een gevoel dat jou zegt dit te moeten doen? Wat jouw motivatie ook is, deze opleiding is het neusje van de zalm voor NLP trainers.

Familie opstellingen
Familie opstellingen

De Basisopleiding Systemisch Werk & Familieopstellingen stelt je in staat om de patronen uit jouw gezin van herkomst te zien en ermee aan de slag te gaan.

Familie opstellingen
Hypnose Practitioner Opleiding

De Hypnose Practitioner Opleiding is perfect voor iedereen die de kunst van hypnose wil meester worden, of het nu voor zelfontwikkeling is of om anderen professioneel te ondersteunen.

Succesverhalen van onze studenten.

Bekijk hier de ervaringen van studenten die een NLP opleiding hebben gevolgd bij Sluis NLP Instituut.

Imane Khatir

Theo van Noort

Mie Lan Kok

Claudio Fray

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze NLP opleidingen