NLP Master Practitioner

15 dagen boordevol transformaties + 4 online dagen

Wat is de NLP Master Practitioner?

De NLP Master Practitioner is de crème de la crème van de NLP opleiding. Tijdens deze NLP opleiding maak je de verdieping waar iedereen naar op zoek is na het afronden van de NLP Practitioner. Het is een reis van zelf-ontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Je leert over jezelf, je doelen en je potentieel. Je zult ook nieuwe vaardigheden en technieken opdoen die je kunt gebruiken in je persoonlijke en professionele leven. Tijdens de opleiding staat je gewenste identiteit centraal. Je ontdekt je drijfveren, voelt je lekker in je vel en geeft richting aan je eigen leven. In de NLP Master Practitioner zet je stappen naar je grootste dromen. Omdat het een weekendtraining is van opeenvolgende dagen werk je in de diepte. Je krijgt echt de kans om op een onderbewust niveau veranderingen door te voeren. De NLP Master Practitioner is een investering in jezelf die zich vele malen zal terugbetalen.

Wat doet de NLP Master Practitioner opleiding voor jou als deelnemer?

Je gaat je doelen vaststellen door verdieping aan te brengen in het levenswiel.
Je leert over de blauwdruk en hoe het centraal staat in ons denken.
Je leert Ericksoniaanse hypnose toe te passen.
Je gaat aan de slag met werken met systemisch werk en familieopstellingen.
Je leert te werken met tijdlijnen.
Je gaat aan de slag met jouw missie en onderneemt hierin concreet stappen.
Je leert de fundamentele behoeften toepassen in coaching.
Je leert over New Code NLP en High Performance State (HPS).
Je leert over de Sleight of Mouth.
Je leert uitgebreid over modelleren.

Voor wie de NLP Master Practitioner?

Deze officiële NLP Master Practitioner is voor iedereen die de volgende stap wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en NLP. Dit is de perfecte opleiding voor diegenen die hun begrip van NLP willen verdiepen en hoe het kan worden toegepast in hun leven. De NLP Master Practitioner is voor iedereen die zijn vaardigheden naar het volgende niveau wil brengen en een echte meester wil worden in het beïnvloeden van anderen. Als je waarde hecht aan jezelf en je eigen ontwikkeling, dan is dit deze NLP Master Opleiding voor jou. 

visuele en kinesthetische swish Rutney Sluis

Wat ga je leren tijdens de NLP Master Practitioner?

Deze opleiding bouwt verder op de vaardigheden en kennis die je leerde als NLP Practitioner. Je verdiept je inzicht in de NLP modellen en leert hoe ze toe te passen. Je leert hoe je krachtige communicatie- en overredingstechnieken kunt gebruiken om mensen te helpen hun doelen te bereiken Dankzij het groepsproces, de persoonlijke begeleiding en de oefeningen krijg je veel bruikbare inzichten. 

Hoe ga jij profiteren van het volgen van de NLP Master Practitioner?

Je zult je begrip van NLP verdiepen en hoe het kan worden toegepast in verschillende gebieden van je leven. Je zult nieuwe technieken leren die je kunnen helpen uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken. Je zult ook meer vertrouwen krijgen in het gebruik van NLP en in staat zijn om anderen te helpen met hun ontwikkeling.

Ervaringen van onze deelnemers

Bekijk hoe andere mensen baat hebben bij NLP

“Nu heb ik veel meer inzicht gekregen in wat mijn kracht is en wat ik wil bereiken. Zo ben ik er tijdens de opleiding achter gekomen dat ik echt een ondernemer ben, en dat dit helemaal bij me past.”

Imane Khatir

“Een van de mooiste momenten was dat ik in een oud trauma dat ik al 10 jaar met me meesleepte, meer verlichting heb kunnen brengen. Wat gebeurt is is gebeurt, maar de impact die het op me had, die is weg. Dat is ongelofelijk.”

Theo van Noort

“Wat voor mij heel waardevol was, is dat ik anders ben gaan kijken naar mensen. En ben gaan beseffen dat alles wat mensen doen, ze dat met een goede intentie doen. Dat was echt een eye opener voor mij.”

Mie Lan Kok

NLP Master Practitioner

Het dagprogramma

Lees hieronder alles wat je gaat leren tijdens de NLP Master Practitioner opleiding

Dag 1: Wat zijn jouw doelen?

Bekijk hier de dagplanning

De eerste dag starten we met een avondprogramma. Je leert je mededeelnemers kennen, maakt kennis met de trainers en coaches en krijgt de eerste praktische NLP Master tools waarmee je direct aan de slag kan.

We stellen jouw intentie vast voor deze opleiding. Wat wil je er voor jezelf en anderen uit halen? Welke doelen wil je halen? Dit doen we door verdieping aan te brengen in het levenswiel. Wat is jouw kwaliteit van leven?

Dag 2: Wie ben jij?

Bekijk hier de dagplanning
De tweede dag beginnen we met een specifieke vraag: Wie ben jij? Jouw persoonlijke identiteit staat hierin centraal. Ook maken we op deze dag het begin met modelleren, een van de drie belangrijkste pijlers binnen NLP en de examenopdracht.

4 Staps Leermodel – De 4 stappen die je doorloopt bij het aanleren van iedere
willekeurige vaardigheid.

• Communicatie model – Hoe werkt jouw brein. Leer welke filters je gebruikt om de
wereld om je heen te interpreteren.

• Versneld leren – Ontdek hoe je informatie effectiever opslaat en bijvoorbeeld
namen veel makkelijker onthoudt.

• 4 Basis Frames van NLP – De 4 fundamentele uitgangspunten van NLP.

Sandwich feedback model – Leer feedback te geven op een constructieve en
effectieve manier.

• Logische Niveaus van Bateson – Ontdek het model om de werkelijke uitdaging op
te sporen (bij jezelf en bij anderen), en hier op het juiste niveau mee aan de slag te
gaan.

• Representatiesystemen – Ervaar hoe jij informatie het makkelijkst opneemt en
opslaat, en welk systeem jouw voorkeur heeft om in te communiceren.

• Zintuiglijk waarnemen – Leer om te zien wat anderen niet zien, horen wat anderen
niet horen, en te voelen wat anderen niet voelen.
• Oogpatronen – Ontdek hoe je aan de ogen kunt herkennen welk
representatiesysteem actief is bij de ander.
• Predikaten – Leer de representatiesystemen terug te herkennen in taal.

Dag 3 en 4: Ericksoniaanse Hypnose

Bekijk hier de dagplanning

Deze twee dagen staan in het teken van Ericksoniaanse Hypnose. Je leert de basis van een inductie in hypnose, het toepassen van veranderwerk tijdens hypnose en de deductie uit hypnose. 

• Je zult merken dat je niet alleen zelf veel beter weet te ontspannen, maar dat dit ook bij anderen werkt.

Dag 5 en 6: Werken met tijdlijnen

Bekijk hier de dagplanning

Het werken met tijdlijnen staat centraal. Op de eerste dag gaan we opruimen wat er opgeruimd moet worden. De tweede dag gaan we doelen plaatsen in de toekomst.

De tweede dag gaan we doelen plaatsen in de toekomst. Wanneer er tijd over is gaan we aan de slag met de interne dialoog: Werkt jouw interne stem voor je of tegen je?

Dag 7: Jouw missie

Bekijk hier de dagplanning

Op deze dag gaan we aan de slag met jouw missie en hoe je hierin concreet stappen onderneemt. Dit begint bij benoemen en uitstippelen.

Dag 8: Blauwdruk

Bekijk hier de dagplanning

Op de achtste dag staat de blauwdruk van ons denken en doen centraal. Waarom gedragen wij ons in een bepaalde context op een voorspelbare manier?

We zoomen in op de verschillende filters en denkstijlen. Het gaat over ons handelen, ons denken, onze keuzes, onze voorkeuren, onze waarnemingen, hoe we situaties ervaren en hoe we hierop reageren.

Dag 9: Sleight of Mouth

Bekijk hier de dagplanning

De vaardigheid van verbaal meesterschap staat hier centraal, Sleight of Mouth. Hoe kan je door middel van taalpatronen zorgen voor meer keuzevrijheid bij jezelf en bij anderen? Denk bijvoorbeeld aan het doorbreken van beperkende overtuigingen.

Dag 10: Fundamentele behoeften

Bekijk hier de dagplanning

Hier gaat het over fundamentele behoeften toepassen in coaching. We hebben allemaal vier behoeften en twee die je idealiter ook wilt toepassen. De vraag luidt echter: Hoe pas je ze toe bij een ander en hoe werken ze bij jezelf?

  • Waarden – Ontdek de drijvende kracht achter al je gedrag.
  • Hiërarchie in Waarden – Ontrafel de volgorde van belang van jouw waarden. Hierdoor krijg je meer inzicht in waar je eigen gedrag en (onbewuste) beslissingen vandaan komen.
  • Visual Squash – Integreer delen die met elkaar in conflict zijn, waardoor een gevoel van incongruentie of tweedeling kan ontstaan. Na deze techniek ontstaat er meer een gevoel van eenheid in het systeem.

Dag 11: New Code NLP

Bekijk hier de dagplanning

Op deze dag nodigen wij je uit om in gemakkelijke (sport)kleding te komen. Vandaag gaat het namelijk over New Code NLP.

Het doel van deze methode is om door middel van beweging in een High Performance State (HPS) te komen. Deze manier van bewegen zorgt voor kortsluiting, waardoor we ons volledig kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

Dag 12 en 13: Systemisch werk en familieopstellingen

Bekijk hier de dagplanning

Deze dagen gaan over systemisch werk en familieopstellingen. We weten niet hoe het werkt, maar dat het werkt staat vast. 

In deze twee dagen is er ruimte om zelf casussen in te brengen. Je gaat meer leren over hoe jouw familie-, werk- of vriendensysteem in elkaar zit.

Dag 14: Modelleerverslag

Bekijk hier de dagplanning

We gaan richting het einde van de opleiding. Vandaag vinden de presentaties van de examenopdracht over het modelleerverslag plaats.

We maken hier een feestje van en geven de emotionele betekenis van het woord ‘examen’ een totaal nieuwe betekenis! Wanneer er tijd over is gaan we aan de slag met de vijf presentatiestijlen van Satir.

Dag 15: Reflexie en certificering

Bekijk hier de dagplanning

Op de laatste dag blikken we terug op alles wat we geleerd hebben. Er is ruimte om elkaar te bedanken en ervaringen van deze reis te delen. 

  • Ook hebben we nog een bijzonder ritueel in petto voor wie durft. Niet te vergeten overhandigen we natuurlijk aan iedereen die geslaagd is het NLP Master Practitioners certificaat. Van harte!

Studiebelasting

Qua studiebelasting ligt het zwaartepunt van de opleiding vooral bij de opleidingsdagen zelf. Daarnaast dient er een modelleringsverslag ingeleverd te worden. Hier zijn de meeste deelnemers in totaal gemiddeld 3 á 4 dagen mee bezig. Aanbevolen wordt om in groepjes tussendoor te oefenen, maar dit is niet vereist om de opleiding succesvol af te ronden.

Meer weten over de NLP Master opleiding?

Vraag vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aan!

Grijp deze tijdelijke kans

Heb je interesse? Bekijk de data en weet wanneer je gebruik kunt maken van deze fantastische kans! Bekijk de aanbieding.

Opleidingsdata

Bekijk de agenda voor een actueel overzicht van al onze opleidingen!

Wat zeggen onze studenten?

Kom achter al de ervaringen van onze studenten met Sluis NLP Instituut.

Accreditaties

CRKBO: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

ABNLP: Sluis NLP Instituut geaccrediteerd door de The American Board of Hypnotherapy and Neuro-Linguistic Programming (ABNLP). ABNLP is de grootste internationale organisatie betreffende NLP.

KTNO: Staat voor Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Met andere woorden, binnen de complementaire zorg waarborgen zij de kwaliteit van cursussen en opleidingen.

Aanmelden NLP Master Practitioner

Kies de optie die past bij jou.

N

Inclusief werkboek

N

Erkend NLP certificaat

N

Onbeperkt herhalen

N

4 speciale online dagen

Normaal €3.500,-

Nu voor

€ 2.997,-

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om te kijken wat het beste bij jou past.