Vragen omtrent Coronavirus

Gaat de NLP Practitioner opleiding door?
Ja, de NLP Practitioner opleidingen gaan door. Wel hebben we een aantal noodzakelijke wijzigingen aangebracht in de planning. De NLP Practitioner opleiding die op 9 april en 8 mei van start zou gaan wordt uitgesteld tot september van dit jaar. Bekijk de agenda om de nieuwe datums te bekijken.
 
Jouw gezondheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit. De richtlijnen van het RIVM en GGD zijn zodanig aangescherpt dat we tot de conclusie zijn gekomen dat dit het enige juiste besluit is op dit moment.
 
 
Zoals altijd zullen we er alles aan doen om te zorgen dat onze deelnemers in een veilige en gezonde omgeving deze opleiding kunnen volgen. We zijn ons bewust van de ongemakken die hierdoor veroorzaakt worden. We raden je aan om contact op te nemen met eventueel geboekte hotels of Airbnb’s, die hoogstwaarschijnlijk in deze tijden hun voorwaarden hebben aangepast in het licht van het coronavirus.
 
We zijn hard bezig met het vinden van nieuwe, alternatieve data ter vervanging van deze weekenden. Zodra meer bekend wordt over deze situatie kunnen we meer duidelijkheid geven hierover. Daarnaast zijn we extreem flexibel en bieden we iedereen de mogelijkheid om gemiste weekenden in te halen tijdens andere opleidingen. Neem wanneer dit nodig is telefonisch contact met ons op, dan zoeken we samen naar nieuwe, geschikte data.
 
We zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Bedankt voor jouw begrip en flexibiliteit. We hebben samen het beste te maken van deze unieke omstandigheden en wensen jou veel liefde en sterkte toe!

Gaat de NLP Master Practitioner opleiding door?

Ja, de NLP Master Practitioner opleiding gaat door. Wel hebben we een aantal noodzakelijke wijzigingen aangebracht in de planning en zullen alle bonusdagen uitgesteld worden naar 2021. Bekijk de agenda om de nieuwe datums te bekijken.
Jouw gezondheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit. De richtlijnen van het RIVM en GGD zijn zodanig aangescherpt dat we tot de conclusie zijn gekomen dat dit het enige juiste besluit is op dit moment.
 
 
Bij de volgende Master Practitioner zijn jullie meer dan welkom om het volledige programma alsnog compleet te maken (inclusief bonusdagen in maart 2021). Zoals altijd zullen we er alles aan doen om te zorgen dat onze deelnemers in een veilige en gezonde omgeving deze opleiding kunnen volgen.
 
We zijn ons bewust van de ongemakken die hierdoor veroorzaakt worden. We raden je aan om contact op te nemen met eventueel geboekte hotels of Airbnb’s, die hoogstwaarschijnlijk in deze tijden hun voorwaarden hebben aangepast in het licht van het coronavirus. We zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Bedankt voor jouw begrip en flexibiliteit. We hebben samen het beste te maken van deze unieke omstandigheden en wensen jou veel liefde en sterkte toe!
Gaat het seminar 'Succesvol coachen en spreken' door?
We zijn genoodzaakt om het seminar “succesvol coachen en spreken” te verschuiven naar een latere datum. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit. Door de nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de richtlijnen van het RIVM en GGD zodanig aangescherpt dat we tot de conclusie zijn gekomen dat dit het enige juiste besluit is op dit moment.
 
Onze insteek is om altijd meer te doen dan verwacht wordt. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we daarom besloten om een stapje extra te zetten. Dit betekent dat we op de dag van de seminar nu een geweldige webinar organiseren. Hierin krijg je comfortabel en veilig vanuit huis alvast een aantal zeer waardevolle lessen over coachen en spreken.
 
Daarnaast ben je, zodra de situatie het weer toelaat, alsnog van harte welkom om het seminar “succesvol coachen en spreken” te volgen. Als je jezelf hebt aangemeld voor het seminar ontvang je van ons een sms en e-mail met alle details.
Kan ik mijn NLP-Practitioner opleiding verschuiven?
Ja, het is mogelijk om jouw opleiding kostenloos te verschuiven naar een andere beschikbare opleiding. In een telefonisch gesprek nemen we de verschillende mogelijkheden graag met je door.
 
Neem hiervoor contact op met: 010 26 13 499
Of mail naar: [email protected]
Bekijk de agenda voor data van komende NLP Practitioner opleidingen.
Kan ik mijn opleiding annuleren?
Helaas bieden we geen mogelijkheid om de opleiding te annuleren. Wel doen we er alles aan om te zorgen dat je volledig kan genieten van wat de opleiding te bieden heeft. We denken met je mee en zijn flexibel om te garanderen dat je ieder weekend mee kan doen. Dit betekent dat je eventueel gemiste weekenden bij andere opleidingen in kan halen. In een telefonisch gesprek nemen we de verschillende mogelijkheden graag met je door.
 
Neem hiervoor contact op met: 010 26 13 499
Of mail naar: [email protected]
Bekijk de agenda voor een overzicht van data van komende NLP Practitioner opleidingen.
Kan ik mijn ticket voor het seminar succesvol coachen en spreken annuleren?
We doen er alles aan om je in deze vreemde omstandigheden een gunstig alternatief te bieden. Dit betekent dat je verzekerd bent dat je het seminar op een later moment kan volgen. Ook krijg je als extra een waardevol webinar op de dag waarop het seminar gehouden zou worden.
 
Hiermee hopen we dat je alsnog een fantastische ervaring hebt, en op een later moment optimaal van het seminar kan genieten.
Wil je toch jouw ticket annuleren? Dan kan je ons een email sturen met het verzoek te annuleren. Dit kan naar [email protected].
 
Graag vragen we jouw begrip voor het feit dat een reactie langer kan duren dan je van ons gewend bent. Dit in verband met de grote hoeveelheid mails en telefoontjes die we op dit moment ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om te kijken wat het beste bij jou past.